dimecres, 29 d’abril del 2009

Quiche de bacon, pernil i formatge

El dissabte vaig anar a sopar a casa dels meus cunyats i em van passar aquesta recepta de quiche. Jo no n'havia fet mai i realment és molt fàcil i ràpid de preparar. A partir d'ara en faré de diferents gustos ja que a casa va tenir molt èxit.

Ingredients:

  • Una base de pasta brisa
  • 4 ous
  • 200ml de crema de llet
  • 100gr de formatge ratllat
  • 100gr de bacon
  • 100gr de pernil dolç

Preparació:

  1. Forrar un motlle amb la pasta brisa sense treure el paper de cocció i després forrar la pasta amb paper de plata. D'aquesta manera la pasta no s'infla.
  2. Posar al forn preescalfat a 200graus durant uns 10 minuts.
  3. A part tallar el bacon i sofregir-lo una mica fins que agafi color.
  4. Tallar el pernil dolç en petits trossos.
  5. Batre els ous i la crema de llet.
  6. Incorporar-li la resta d'ingredients: el formatge, el bacon i el pernil dolç.
  7. Barrejar bé i tirar-ho sobre la pasta brisa (evidentment haurem tret el paper de plata).
  8. Posar-ho al forn i coure durant uns 25 minuts.

diumenge, 26 d’abril del 2009

Pèsols ofegats

A casa meva sempre hem fet que el dia del sant o de l'aniversari d'algú de la família aquest té dret a escollir el dinar o el sopar amb el que fem la celebració. Aquesta vegada li ha tocat al Jordi i com moltes vegades ha volgut Pèsols ofegats.


Aquest plat a mi ja m'agradava molt quan el feia la meva mare i també recordo haver-ne menjat a casa dels meus avis. A mi m'ha tocat seguir amb la tradició i espero que els meus fills també ho puguin fer als seus fills.

La meva mare i jo sempre ho hem fet amb una olla a pressió, però de bén segur que es pot fer amb qualsevol cassola, tot és qüestió de temps.
A casa aquests pèsols sempre són plat únic.

Ingredients per 6 persones menjadores:

  • 1kg de pèsols
  • 3-4 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • un tros de catalana
  • un tros de botifarra negra
  • un tros de cansalada
  • 1 pastilla de brou
Preparació:
  1. Tallar la cansalada i la catalana a daus i sofregir-ho amb una mica d'oli a l'olla on fareu la cocció. Una vegada s'hagi enrossit reservar-ho.
  2. Picar una ceba i sofregir-la en el mateix oli en que s'ha enrossit la carn.
  3. Quan la ceba agafi una mica de color afegir a l'olla la catalana, la cansalada, la botifarra negra tallada a rodantxes, els pèsols, les patates tallades a cantells i sal.
  4. Omplir amb aigua fins arribar casi a cobrir-ho tot. D'aquí ve el nom de pèsols ofegats.
  5. Jo hi afegeixo una pastilla de brou per donar una mica més de gust.
  6. Coure-ho amb l'olla a pressió durant 10 minuts.
Si sobra suquet l'aprofito el dia següent per acompanyar un arròs blanc.

Piruletes de Parmesà

Aquesta recepta l'he tret del blog Trata de CocinaR, te l'avantatge de que és prepara en un moment i també serveix per decorar la taula.
A casa ens ha agradat molt a tots, segur que

ho repetiré més d'una vegada.

Ingredients:

  • Formatge Parmesà
  • Broixetes de fusta

Preparació:

  1. Ratllar el formatge.
  2. Forrar una safata de forn amb paper vegetal.
  3. Col·locar pilonets de formatge en forma de cercle no molt gruixuts. Jo he utilitzat un motlle rodó per que tots siguessin de la mateixa mida.
  4. A cada pilonet posar-hi una broixeta.
  5. Posar al forn preescalfat a 200 graus fins que les piruletes agafin un color daurat (viguileu-ho que de seguida està fet).
  6. Deixar refredar i treure-les amb molt de compte ja que sino es poden trencar (jo m'he ajudat amb una espàtula).

Es poden servir punxades en un got ple de sal.

dissabte, 25 d’abril del 2009

Daus de tonyina marinada


Ahir vam fer un sopar de cosines Capdevila a casa meva, feia temps que no ho feiem i a totes ens feia molta il·lusió.
Ens ho vam passar molt bé, de bén segur que ho repetirem!!!


El sopar va consistir en unes tapes com a entrant (una d'elles la que explico), una amanida, rodó de pollastre farcit i pastís de tres xocolates.

La recepta dels daus de tonyina me la va donar l'Oriol, ja fa molts anys que en vaig menjar a casa seva i em va agradar moltíssim i el millor és que es fa en un moment.

Ingredients:

  • tonyina fresca

  • oli de girasol

  • salsa de soja
Preparació:
  1. Tallar la tonyina a daus.

  2. Posar en un bol i cobrir-ho amb l'oli i la soja a parts iguals.

  3. Deixar-ho a la nevera com a mínim tres hores.

  4. Escórrer la tonyina i servir.

dijous, 23 d’abril del 2009

Lingot de pebrot i Roquefort



Aquesta és la primera vegada que em presento a Hecho en mi cocina, m'ha costat molt decidir-me però finalment ho faig amb una recepta molt senzilla que se m'ha acudit aquest migdia.

Amb les preses no he tingut altre remei que comprar la pasta tot i que a la nevera hi tinc un bon troç de mantega especial per pasta de full i un fill amb moltes ganes d'ajudar-me. Ho deixarem per un altre dia.....


Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • formatge Roquefort
  • pebrot escalivat
  • 1 ou
Preparació:
  1. Precalentar el forn.
  2. Posar la làmina de pasta de full en una plata de forn i tallar-la en petits rectangles.
  3. Pintar-ho amb un ou batut.
  4. Posar la safata al forn a 200graus fins que la pasta s'hagi daurat.
  5. A sobre de cada rectangle posar-hi un tros de formatge Roquefort i tornar a posar la safata al forn però amb el forn apagat. Amb l'escalfor n'hi ha prou perque el formatge es fongui.
  6. Posar un tros de pebrot sobre del formatge.

Rotllets de Philadelphia i salmó fumat

No aconsegueixo recordar de quin blog vaig treure aquesta recepta, però quan la vaig veure de seguida em va cridar l'atenció per la seva senzillesa i la vistositat. A casa ens agrada molt el salmó així que no m'ho vaig pensar dues vegades per fer com a aperitu pel dia de Sant Jordi.

Ingredients:

  • Salmó fumat
  • Pa de motlle
  • Philadelphia

Preparació:

  1. Sobreposar per un lateral dues llesques de pa de motlle i premsar-les amb el curró fins aconseguir una capa bén fina.
  2. Untar les llesques amb Philadelphia.
  3. Cobrir-ho amb el salmó fumat.
  4. Enrotllar pel cantó ample.
  5. Tallar-ho a cilindres d'un dit.

dimarts, 21 d’abril del 2009

Pastís de Sant Jordi

El meu marit es diu Jordi i per celebrar el seu sant aquest any m'he arriscat a fer el pastís de Sant Jordi, a ell li agraden molt els pastissos de gema cremada i aquesta era una bona ocasió per fer-li una sorpresa.
Després de buscar per la xarxa diferents versions del pastís m'he decidit pel que hi ha en aquest web xelu.net però per fer el pa de pessic, la gema i la mantega he fet servir les receptes que vaig aprendre en el curs de mones de Pasqua de la Mireia Carbó.
Aquest pastís vol simbolitzar un llibre i les diferents capes de pa de pessic representen els fulls.

FELICITATS JORDI!!!!!!!!!

Pa de pessic

Ingredients:

  • 3 rovells d'ou
  • 1 ou sencer
  • 50 gr de sucre
  • ratlladura de llimona
  • 80gr de farina
  • 20gr de farina de blat de moro (Maizena)
  • 30gr d'ametlla en pols
  • 3 clares d'ou
  • 80gr de sucre

Preparació:

  1. Bateu les clares amb les varilles elèctriques i quan comenci a fer brumera afegir-hi el sucre a poc a poc.
  2. A part bateu els rovells amb l'ou, el sucre i la ratlladura de llimona amb les varilles elèctriques fins que quedin bén esponjats. Ha de quedar blanquinós i ha de triplicar el seu volum. Més val passar-se que quedar-se curt.
  3. Barregeu lleugerament els rovells batuts a les clares esponjades i seguidament les farines molt suaument.
  4. Dividir la pasta en dos i posar-la en una safata pel forn de 30x40.
  5. Coeu-ho al forn, prèviament escalfat, a 180 graus durant 10 minuts.
  6. Deixar-ho reposar.

Almívar

Ingredients:

  • 100gr de sucre
  • 100ml d'aigua
  • gotes de suc de llimona
  • Cointreau

Preparació:

  1. Coeu l'aigua, el sucre i les gotes de llimona durant 5 minuts.
  2. Fora del foc afegiu-hi un rajolí de Cointreau.

Crema de mantega

Ingredients:

  • 200gr de sucre
  • 50gr d'aigua
  • 4 rovells d'ou
  • 250gr de mantega pomada

Preparació:

  1. Bulliu l'aigua amb el sucre durant 3-4 minuts fins aconseguir un almívar.
  2. Amb la batedora elèctrica batre els rovells i sense deixar de batre afegir-hi l'almívar en forma de fil just quan encara està bullint. És molt important no deixar de batre fins que estigui bén fred, més o menys 2 minuts.
  3. Acabeu afegint de mica en mica la mantega pomada.

Gema

Ingredients:

  • 3 ous
  • sucre (el mateix pes que el dels ous amb closca)
  • gotes de suc de llimona

Preparació:

  1. Peseu en una balança els tres ous amb closca.
  2. Peseu el mateix pes dels ous en sucre.
  3. En un cassó, a foc suau, coeu els ous amb el sucre i unes gotes de suc de llimona. Remeneu-ho sense parar fins aconseguir una crema, que faci dos xup-xups.
  4. Aboqueu-la sobre el marbre perque es refredi ràpidament i anar-ho remenant amb un ganivet.

Muntatge del pastís

  1. Tallem les dues planxes de pa de pessic per la meitat.
  2. Mullem una planxa amb l'almívar i tot seguit l'untem de mantega, anem repetint l'operació amb les dues planxes següents, una sobre l'altra.
  3. Finalment posem l'última planxa, l'untem amb la gema, i la cremem una mica.
  4. Posem el pastís a la nevera almenys una hora, perquè agafi consistència.
  5. Abans de servir retallem pels quatre costats que quedin ben rectes.

Arròs de l'Àvia Carmelina

La meva mare era d'idees fixes i quan li donava per fer una recepta la repetia i la repetia setmana rera setmana fins arribar a l'avorriment per part de la família. A casa nostra ens va passar amb aquest arròs que ella en deia "Arròs a la milanesa", però per nosaltres és l'arròs de l'Àvia Carmelina. Crec que la recepta era de la seva sogra i realment estava boníssim.
El meu fill Arnau, que llavors tenia 5 anyets, quan li deiem que aniriem a dinar a casa dels avis el primer que deia era que si hi havia arròs de l'Àvia ell no hi volia anar. Ara, després de 7 anys els meus fills m'han demanat que tornés a fer aquell arròs i hem aprofitat que venia l'Avi per menjar-nos-el tots junts.

Ens va agradar molt a tots i de bén segur que ho repetirem més vegades!!!!

Ingredients per a 5 persones:
  • 1 pit de pollastre desossat
  • 6 salsitxes
  • 100gr de pernil del país
  • 2 carxofes
  • 1 ceba
  • 1 paquet de moixernons
  • un grapat de pèsols (ho faig a ull)
  • mig pebrot verd
  • 2 ous durs
  • formatge ratllat
  • 400gr d'arròs
  • 1 got de vi negre

Preparació:
En una cassola posar-hi una mica d'oli i sofregir-hi el pollastre tallat a daus, les salsitxes tallades a trossos i el pernil tallat a dauets. Quan ja estigui tot dauradet retirar-ho i en el mateix oli sofregir-hi la ceba triturada i el pebrot bén petitó a foc baix perque es vagi daurant a poc a poc. Quan ja tinguem el sofregit a punt s'hi afegeix la carxofa, jo la parteixo en vuit trossos, i els pèsols que coguin uns 5 minuts i a continuació ja hi afegeixo la carn que tenia reservada, els moixernons que prèviament s'han de posar en remull i l'arròs. Es remena tot i quan l'arròs comenci a trasparentar s'hi tira un got de vi negre i es deixa evaporar l'alcohol tot remenant vigilant que no s'enganxi. Ara ja és el moment d'afegir-hi l'aigua, jo n'hi poso el doble que d'arròs i aprofito l'aigua dels moixernons que així hi dóna més gust. Ho tinc 5 minuts a foc fort i 10 minuts més amb el foc molt baix. Passats 15 minuts (suposo que dependrà del tipus d'arròs) ja es pot apagar el foc i s'hi afegeix l'ou dur tallat a trossos i el formatge ratllat per sobre. Ho deixo reposar uns 5 minuts (tot depèn de la paciència dels comensals, a casa meva n'hi ha molt poca) i ja es pot servir a taula.
Aquest plat és molt complert i va bé com a plat únic.

dilluns, 20 d’abril del 2009

Braç de gitano de trufa

Quan l'avi Jesús ve a dinar a casa moltes vegades ens porta un braç de gitano per postres, però aquest diumenge en Marcel i jo l'hem volgut sorpendre amb un braç de gitano de trufa fet a casa.


Aquí podeu veure el resultat:



Per fer la trufa:

  • 125gr de xocolata de cobertura
  • 100gr de mantega
  • 150gr de nata
  • 2 rovells d'ou
  • 3 cullerades d'aigua
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de conyac

Desfer la xocolata amb el sucre, l'aigua i el conyac al bany maria. Una vegada fos es treu del foc i s'hi afegeixen els rovells, es remena i es posa al foc perque faci un bull. Es treu del foc i s'hi afegeix la mantega de mica en mica tallada a trossets i remenant fins aconseguir que es fongui. Deixar-ho refredar del tot i incorporar-hi la nata remenant amb molt de compte perque no es desmonti i posar-ho a la nevera.

Per fer el braç de gitano:
  • 3 ous
  • 105gr de farina
  • 105gr de sucre
  • almívar

Barrejar el sucre i els ous amb les varilles elèctriques fins que quedi ben espumós, llavors incorporar-hi la farina tamisada i barrejar-ho bé. Forrar una plata de forn amb paper de cuinar i extendre la barreja, ha de quedar una capa prima. Posar-ho al forn durant 10 minuts a 180 graus.
De seguida que hagi acabat la cocció enrotllar-ho amb un drap humit i deixar refredar.
Per muntar el braç desenrotllar-lo i humitejar-lo amb l'almívar que haurem fet amb 50gr de sucre i 50ml d'aigua, posar una capa de trufa que tindrem bén freda de la nevera i enrotllar.
En aquesta ocasio vaig fer una capa de cobertura de xocolata fonent 100gr de xocolata fondant amb 50gr de mantega.

dijous, 16 d’abril del 2009

Bunyols de l'Empordà

Cada any el Dijous o Divendres Sant en Jordi fa els bunyols (o brunyols com en diuen a l'Empordà) i aquest any hem canviat la recepta ja que últimament quedaven molt durs. Aquest any ens la van donar al supermercat de Camallera que és on vam comprar tots els ingredients i ho vem encertar, van quedar boníssims i no en va quedar cap!!! Felicitats Jordi!!!!
Amb les mides que us dono en surten dues plates com la de la fotografia.

Ingredients:

2 kg de farina
6 ous
1/4 de llet
1 sobre de llevat Royal
1 cullerada d'extracte de vainilla o vainilla en pols
50 gr de mantega
ratlladura d'una llimona
100gr de llevat de París
125gr de llevat de pa
25gr de matafaluga
un polsim de sal
100gr de sucre
un vaset d'anís i moscatell
1l d'oli de girasol

Barrejar tots els ingredients menys la farina i batre'ls amb una batedora.
Afegir la farina de mica en mica i pastar amb les mans de manera continuada fins aconseguir una pasta espessa i que es desenganxi de les mans. Nosaltres només vem utilitzar 1'5 kg de farina.
Deixar reposar la pasta en un vol tapada amb un drap durant unes dues hores. Ha de doblar el volum.
Dividir la pasta en petites porcions fent un forat al mig i fregir amb abundant oli. Per tal que la pasta no s'enganxi als dits va bé untar-se'ls amb oli.
Un cop fregits passar per paper absorvent i ensucrar-los. També es poden mullar amb una mica d'anís.

Coca de vidre

Aquest migdia he decidit fer unes coques de vidre per quan vinguin els nens de l'escola. Espero que els hi faci il·lusió i que estiguin molt bones, jo encara no les he provat.

La recepta l'he tret del blog la cuina de casa , tot i que no m'ha quedat tan bé.

Ingredients:

  • Una base de pizza
  • Oli
  • Sucre
  • Pinyons
  • Anís

Estendre la base de pizza al marbre i amb el curró fer-la molt prima. Partir-la en tires llargues, a mi me n'han sortit tres, i untar-les d'oli amb l'ajut d'un pinzell, a continuació posar-hi sucre i pinyons i ja es pot posar al forn fins que estiguin bén dauradetes. Jo ho he tingut 25 minuts a uns 220 graus, però el meu forn és molt cutre, si en teniu un de modern segur que amb molt menys temps en tindreu prou. De seguida que estigui cal treure-les del forn i amb un pinzell pintar-les amb anís.

dimecres, 15 d’abril del 2009

Mona de pasqua










Aquest any he decidit fer les mones de pasqua jo mateixa i el resultat ha estat espectacular. Vaig assistir al curs de la Mireia Carbó que estava dedicat a les Mones i a part de passar-m'ho molt bé en vaig aprendre molt.

Relació de receptes

Acompanyaments
Albergínia blanca amb formatge de cabra i melmelada de nectarina
Flors de carbassó farcides
Patates farcides al forn
Tomàquets al forn

Aperitius
Albergínia blanca amb formatge de cabra i melmelada de nectarina
Amanida de cranc
Barquetes de salmó
Bastonets salats
Braç de gitano de sobrassada, mel i pinyons
Bombons de salmó i dàtils
Flamets de truita de patata i d'espinacs
Flors de canapés
Flors de carbassó farcides
Fos de Philadelphia amb verduretes
Galetes d'Inca o Quelites
Galetes de formatge blau
Galetes de parmesà
Galetes salades de formatge de cabra i nous
Gotets de crema de llenties vermelles
Gotets de guacamole i tomàquet
Guacamole
Llengües de carbassó arrebossades
Les pilotes d'en Marcel
Lingot de pebrot i Roquefort
Magdalenes salades d'olives i de sobrassada amb mel
Mini burguers de salmó
Mini pizzes d'albergínia
"Montadito" a la catalana
"Montadito" de codonyat i formatge de cabra
"Montadito" de cofitura de tomàquet, formatge de cabra i pesto
Musclos al vapor
Nius de salmó i formatge
Olives arrebossades
Ous d'en Jordi
Ous empanats amb crema de formatge
Pa de pagès amb salsa pesto i mozzarella
Pasta salada
Pastís de salsitxes
Pastissets de pernil dolç i xampinyons
Patates amb salsa romesco i allioli
Paté de llenties
Paté de tomàquets secs i pinyons
Pilotes braves
Piruletes de Babybel i kikos
Piruletes de canapés
Piruletes de Parmesà
Piruletes de salmó
Piruletes de seques i botifarra
Pop a feira
Trufes salades
Ulleretes de formatge i carbassó
Xampinyons farcits
Xips de moniato
Xips de surimi
Xoriç a la sidra
Xupa-xups de formatge, maduixa i nous
Xupa-xups de tomàquets cherry

Primers plats
Albergínies a la parmesana
Crema de pastanaga
Crema de pèsols amb oli d'alfàbrega
Crema de remolatxa i tomàquet
Creps de marisc
Crespells de patata
Cuscús al curri amb samfaina
Deconstrucció d'empedrat
Empanada de bacallà i poma
Empanada gallega de carn
Empedrat
Espirals amb rovellons i tomàquets secs
Estrelles de patata
Faves a la catalana
Favetes saltejades amb pernil
Fesolets de Santa Pau amb botifarra negra i botifarra esparracada
Fideuà de bolets
Fideuà de verdures
Fideus a la cassola
Fideus a la cassola amb trompetes de la mort al cava
Gaspatxo de síndria
Gotet amb crema de formatge tendre amb bastonet de parmesà, llimona i alfàbrega
Kartoffelsuppe
Kartoffel pizza
Lasanya d'espinacs
Lasanya de bolets
Lasanya de mill amb xampinyons
Llenties estofades
Llibrets d'albergínia
Macarrons
Macarrons amb calamars
Macarrons amb orenga
Macarrons amb sèpia
Pasta fresca casolana de colors
Pastís d'estiu
Pastís de col-i-flor
Pastís de formatge i pernil dolç
Pastís de patata amb foie gras
Pastís de patates
Pastís de patates i bacon
Pastís de patates, pernil dolç i formatge
Pastís de pernil dolç
Pastís de tonyina
Pastís de salmó
Pastís de salsitxes
Pastís de truites
Pastissets de pasta de full amb formatge i poma
Pastissets de pernil dolç i xampinyons
Patates Alícia
Patates farcides al forn
Pernil dolç farcit de formatge, rúcula i pera
Pernilets de pollastre al romaní
Pèsols amb ous durs
Pèsols ofegats
Pizza de col-i-flor
Pizza de pa de motlle
Quiche de bacon, pernil i formatge
Quiche d'espàrrecs de bosc i Roquefort
Quiche d'espinacs, xampinyons i bacó
Quiche d'espinacs i formatge de cabra
Raviolis d'espinacs farcits de mató, nous i alfàbrega
Raviolis de pera i gorgonzola
Risotto de bolets amb boletes de salsitxa
Risotto de carxofes, alls tendres i gambes
Risotto de pera, pernil i gorgonzola
Risotto de xampinyons i formatges
Risotto de sobrassada
Risotto vermell amb espàrrecs verds
Rossejat de fideus
Rotllo salat de patata
Salmó de patata amb pinya
Salmó marinat
Salmorejo
Sopa amb mandonguilletes
Sopa d'Er
Sopa de musclos
Tabulé
Tagliatelle ai funghi (Tallarines amb salsa de bolets)
Tallarines amb gambes
Tirabecs amb gambes
Tomàquet amanit
Tomàquets de pera farcits de cuscús
Tomàquets farcits
Trena de pasta de full
Trenetes de gambes i xampinyons
Truita de camagrocs
Truita de carxofes i mongetes seques
Truita de seques i espàrrecs de bosc
Truita d'espàrrecs, alls tendres i xampinyons
Truita de pa amb tomàquet
Truita de patates i calçots
Truita de patates i ceba sense ou

Segons plats
Amanida de pollastre amb vinagreta d'olives
Bacallà fresc gratinat
Barquetes de salmó
Burritos de l'Arnau
Botifarra amb nectarines caramelitzades
Botifarra dolça
Bruixes a l'all
Bunyols de bacallà
Calamars a la romana
Calamars farcits
Calamars farcits de gambes i bolets
Coca de la Carme
Coca de llardons
Coca de Llavaneres
Coca de llimona i ametlles
Coca de músic amb cabell d'àngel casolà
Coca de pipes
Coca de Sant Joan
Coca de vidre
Coca del Bages
Coca llanda o coca boba
Codonyat
Conillet de Pasqua de coco i crema de formatge
Copa de xocolata i iogurt grec
Coques de Montserrat
Cors amb mousse de xocolata blanca
Crema catalana
Crema de llimona
Crema de vainilla amb sorpresa
Crema pastissera
Crema vegana
Creps
Cruixent de pa d'àngel i Nutela
Cupcakes de gintònic
Cupcakes de xocolata i buttercream de vainilla
Donuts vegans
Ensaïmada de nata
Eriço de xocolata
Escuma de crema catalana
Escuma de iogurt amb maduixes
Esponjós de xocolata blanca i iogurt
Estel de Nadal
Flam de formatge
Flam de taronja
Flam de torró de xixona
Flam pastisser
Galetes 3 2 1
Galetes blanc i negre
Galetes de Nutella i avellanes
Galetes de mantega
Galetes de mantega 2
Galetes de mantega amb glaça
Galetes i gominoles pintades amb xocolata
Gelatina de mandarina i iogurt
Gelatina de mandarina amb mousse de xocolata
Glaça per a galetes
Gominoles
Gotets de galetes Oreo
Gotets de llimona
Iogurt amb magrana
Iogurt amb poma caramel·litzada
Pa de pessic amb maduixes
Pa de pessic de iogurt
Pa de pessic de iogurt sense ou ni proteïna de la vaca
Pa de pessic de llimona al microones
Pa de pessic de poma
Pa de pessic de taronja al microones
Pa de pessic de taronja i glassa de xocolata
Pa de pessic de xocolata
Pa de pessic sense ou ni proteïna de vaca
Panna cotta amb salsa de fruits vermells
Panna cotta de iogurt amb maduixa
Panacota de maduixa sobre brownie de xocolata
Panellets
Panellets sense llet, ou ni fruits secs
Pasta de full de xocolata i plàtan
Pastís d'ametlles
Pastís basc
Pastís cremós de xocolata blanca i formatge
Pastís d'aniversari de ganache de xocolata blanca
Pastís d'aniversari de xocolata
Pastís d'stracciatella
Pastís de crema catalana
Pastís de crema i maduixes
Pastís de Ferrero Rocher
Pastís de flor
Pastís de formatge al microones (sense gluten)