dimarts, 5 de gener de 2010

Crema de llimona


Aquestes són les postres del sopar de Cap d'any.

Aquesta recepta la va explicar la Mireia Carbó al programa de ràdio de RAC1 Tot és possible, de seguida que ho vaig sentir vaig pensar que la faria servir per aquestes festes, ja que és una crema molt senzilla de fer i molt refrescant que va bé per acabar amb aquests àpats tan pesats.

La vaig servir en aquests pots que vaig utilitzar per fer el joc de Nadal acompanyada d'una maduixa tallada a trossets.


Ingredients:

  • 100 ml de suc de llimona
  • 2 ous
  • 1/2 l d'aigua
  • 150 gr de sucre
  • 25 gr de Maizena

Preparació:

  1. En un cassó posar-hi l'aigua i el sucre fins que bulli.
  2. A part batre els ous amb la Maizena i el suc de llimona fins que no quedin grumolls.
  3. Afegir-hi l'aigua i el sucre i una vegada estigui tot barrejat passar-ho per un colador i coure-ho fins que bulli.
  4. Deixar-ho refredar a la nevera. Va bé fer-ho d'un dia per l'altre.
  5. Servir-la ben freda.

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Una tria molt encertada, és una crema lleugera i àcida que ajuda a pair el sopar.
La mateixa recepta la Mireia la fa amb tot de suc de mandarina i queda boníssima!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Hola Cristina, me l' apunto aquesta recepta ja que la llimona ens agrada i desprès d' un apat consisten ve de gust. Tal i com comenta la Gemma amb mandarines també deu ser molt bona.
Que tinguis uns bons reis.

Glòria ha dit...

Li has fet tot un homenatge a la Mireia amb els plats que vas triar per al sopar de Cap d'Any. Èxit assegurat i aquestes postres, perfectes!.

La cuina vermella ha dit...

Hola preciosa, ens agrada molt la presentació que has fet!! com sempre, genial. petons.

ANNAFS ha dit...

Em sembla molt original servir-la amb aquests pots.
I a més segur que és molt bona.
ptns.