Ahir els fills i fillols van fer efectiu el regal de reis del 2022, un dinar a El Brugui i un room escape. Aquest any casi que empalmem uns reis amb els altres, però al final ha valgut la pena esperar.
El que va començar fa 6 anys amb un joc ja s'ha convertit en una tradició i m'agrada que a tots els hi faci il·lusió. Aquest any hem fet dinar, partida de cartes i per acabar Escape Holl.
Com podeu veure els meus fills m'estimen molt.
Aquesta vegada tenia un repte afegit amb el dinar, havia de ser vegetarià, ni car ni peix. Sort n'he tingut que a tots els hi agrada el formatge que ha estat el meu aliat.
Intentaré anar penjant les receptes noves.
Aquests gotets van tenir molt èxit, a part de bons fan molt bonic, i si ho combineu amb les ungles del Marcel .....
La recepta és del blog Irreductibles, fàcil de fer i es pot preparar tres dies abans, només caldrà muntar els gotets a última hora.
Ingredients: 6-8 gots petits
- 200 ml de nata líquida
- 70 gr de formatge parmesà ratllat
- pebre negre
- melmelada de tomàquet
- 100 gr de parmesa ratllat per fer el cruixent o un bastonet si no us voleu complicar la vida
Preparació:
- Posar la nata líquida i 70 gr de parmesà en un cassó, anar remenant fins que el formatge estigui fos.
- Deixar refredar i posar-ho a la nevera un parell d'hores.
- Muntar la mescla amb unes barnilles elèctriques. Posar la mousse en una màniga pastissera i reservar a la nevera fins l'hora de preparar els gotets.
- Per preparar el cruixent de parma us poso enllaç a la recepta de piruletes de parma.
- Per muntar el gotet posar una base de melmelada de tomàquet, la mousse, una mica de pebre negre molt i el cruixent o un bastonet.