Avui hem celebrat els 14 anys de l'Èlia, aquella nena tan menuda s'ha convertit en una noieta riallera, amb molta ironia i xerraire amb les seves amigues.
Aquesta vegada no hi ha hagut manera de trobar dia per celebrar-ho tots junts, així que ahir vam fer un sopar a Barcelona i avui ho hem celebrat amb les seves amigues i germans a Gaüses.
Per molts anys!!!!
La recepta del pastís és de la web de
Nestlé, sempre hi ha receptes fantàstiques però mai em queden tan boniques com a ells. El pastís d'avui ha agradat molt a tots i totes i ha estat rebut amb una gran ovació.
No és complicat de fer i no cal forn, cosa que s'agraeix amb la calor que fa.
Aquí podeu veure com queda el tall.
Ingredients:
- 170 gr de xocolata amb llet
- 180 gr de xocolata blanca
- 180 de galetes Divestive
- 125 gr de mantega
- 300 gr de formatge d'untar tipus Phildelphia
- 600 gr de nata per muntar
- 125 gr de sucre
- 6 fulls de gelatina
Preparació:
- Triturar les galetes.
- Fondre la mantega.
- Barrejar la mantega amb les galetes triturades i cobrir la base d'un motlle desmuntable de 24 cm, que prèviament haurem folrat amb paper de forn.
- Reservar a la nevera.
- Hidratar la gelatina amb aigua freda.
- En un cassó posar-hi la nata, el sucre i el formatge, escalfar tot remenant fins que el formatge s'hagi fos i retirar abans que comenci a bullir.
- Afegir-hi la gelatina ben escorreguda i remenar fins que s'hagi dissolt i repartir la mescla en dos bols.
- A cada bol posar-hi un tipus de xocolata i remenar fins que s'hagi fos.
- Treure el motlle de la nevera i posar 5 cullerades de xocolata blanca en el centre. A continuació 5 de xocolata amb llet i tornar amb la blanca .... fins que s'acabin les dues barreges.
- Deixar refredar a la nevera un mínim de 6 hores.