Avui els CriJoArMaEl hem fet doble celebració, la diada de Catalunya i els 17 anys de l'Èlia.
Els anys van passant ràpidament, aquella nena menudeta que va néixer a corre-cuita per poder celebrar la diada de Catalunya ja és una noia. Discreta, forta, decidida i gran amiga de les seves amigues. No tot són flors i violes, és clar, també és una mica desendreçada, jejeje. Ahir en va fer 17, i cada any que passa me n'adono del gran regal que va ser, i és, per tots nosaltres.
Per molts anys!!!
Avui la bufera estava de vacances i el pes dels 17 anys s'ha notat, ha costat una mica apagar-les.
Pel que fa al pastís és un marbrejat de dues xocolates amb formatge. La recepta és de Nestlé, a l'enllaç també hi ha vídeo. Ha quedat boníssim, curiosament tots hem coincidit.
Ingredients;
- 125 gr de galetes tipus Digestive
- 50 gr de mantega
- 150 gr de xocolata blanca
- 150 gr de xocolata negra
- 1 iogurt natural
- 6 fulls de gelatina
- 125 gr de sucre
- 500 ml de nata per muntar
- 250 gr de formatge tipus Philadelphia
Preparació:
- Per preparar la base del pastís barrejar les galetes triturades amb la mantega fosa.
- Folrar un motlle desmuntable de 20 cm, amb un paper de forn i cobrir amb la pasta de galeta. Deixar refredar a la nevera mentre es prepara la resta.
- Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda.
- Triturar la xocolata i reservar en dos bols diferents.
- En un cassó barrejar la nata, el sucre, el iogurt i el formatge. Escalfar fins que arribi casi a bullir sense deixar de remenar.
- Fora del foc incorporar-hi la gelatina escorreguda i remenar.
- Repartir el líquid, a parts iguals, entre els dos bols de xocolata.
- Remenar fins que les xocolates s'hagin fos.
- Recuperar el motlle de la nevera i abocar-hi les dues xocolates irregularment.
- Amb un ganivet remenar i aconseguireu l'efecte del marbrejat.
- Deixar refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada