dijous, 8 d’abril de 2010

Pasta amb espàrrecs i formatge de cabra


Una de les meves aficions és anar al bosc a passejar i recollir espàrrecs, bolets, figues, mores, cireretes d'arboç, gerds, pinyons.... Per Setmana Santa qualsevol excusa és bona per anar a fer una passejada i tornar amb un manat d'espàrrecs.
Avui he hagut d'improvisar el dinar i com que encara em quedaven uns quants espàrrecs els he cuinat amb uns quants espaguetis i formatge de cabra.

Ingredients:
  • Espaguetis (o macarrons o galets o ...)
  • Espàrrecs de bosc
  • Un gra d'all
  • Formatge de cabra
  • Oli i sal

Preparació:

  1. Posar a bullir els espaguetis amb abundant aigua amb sal.
  2. Laminar l'all i netejar els espàrrecs (només s'aprofita la part més tendre).
  3. Fregir l'all amb una mica d'oli sense que agafi color.
  4. Afegir-hi els espàrrecs i deixar coure a foc baix vigilant que no es cremin.
  5. Escórrer la pasta i en calent posar-hi el formatge de cabra remenat fins que quedi fos.
  6. Servir la pasta amb els espàrrecs calents per sobre.

4 comentaris:

guspires que viatgen amb el vent (Gemma) ha dit...

Deuen estar boníssims aquest spaghettis amb espàrrecs! Encara que sembli extrany, mai he anat a buscar espàrrecs; no ser, suposo que on vivia amb els meus pares, a Santa Coloma de Farners (La Selva), o no se'n feien o potser els meus pares estaven per altres coses i no per anar a buscar espàrrecs (a casa hem viscut sempre del camp). Res, la qüestió és que aquesta dèria a mi em ve de nou, mai n'havia sentit a parlar fins ara.
Una abraçada i molts de petonets!

fem un mos ha dit...

Quan anem a busca espàrrecs normalment els fem amb truita, queda boníssima, la propera vegada (aquet cap de setmana, si en troben) els prepararé com dius, deuen estar molt bons amb la pasta.
Petonets

fem un mos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cristina ha dit...

Gemma,
jo em vaig aficionar a l'Empordà, ens ho van ensenyar els masovers de la masia on estiuejava.

Fem un mos,
jo fins ara sempre els havia menjat amb truita ì m'agrada moltíssim, però amb pasta o quiche estan molt bons.