Aquest dimecres hem celebrat amb els Canals i Escolà l'aniversari d'en Jordi i santa Cristina amb un sopar a casa nostra. L'Oriol ha fet Pop a la Gallega exquisit, els Canals han portat uns gelats de gustos molt originals de la Pastisseria Foix i nosaltres hem preparat uns entrants i aquestes gambes al cava, tot regat amb Cóctel Coronel. Com us podeu imaginar, la combinació ha estat perfecte!
Aquesta vegada era la primera que feia les gambes al forn seguint les recomenacions de la Marga, va anar molt bé ja que així vaig poder-les coure totes a la vegada.
Ingredients:
- gambes
- cava
- all
- julivert
- oli verge d'oliva
- sal
Preparació:
- Preparar una barreja amb l'all i el julivert tallat ben petitó i l'oli d'oliva i reservar. Jo ho he barrejat tot amb la picadora.
- En una safata per anar al forn posar un rajolí d'oli, col·locar les gambes a sobre, salar-les, regar amb un bon raig de cava i acabar escampant l'oli amb l'all i julivert per sobre.
- Posar al forn bén calent i coure durant 10 minuts.