dilluns, 24 d’octubre de 2011

Brotxeta de llom i pebrot de Padrón


Ahir va ser el sant de l'Arnau, més ben dit, el 23 d'octubre nosaltres celebrem Sant Arnau. L'atzar va fer que entre el seu aniversari i el seu sant només hi hagués 6 dies de diferència, així que al néixer vam decidir que ho celebraríem per Sant Arnold, que és el 23 d'octubre, i  així repartíem més les celebracions al llarg de l'any.

Com és costum a casa, ser l'homenatjat et dóna el poder d'escollir el dinar o el sopar. L'Arnau com sempre va voler fideus a la cassola i per fer alguna cosa diferent vaig preparar aquestes brotxetes per obrir la gana. En Jordi el divendres va portar del Bar La Cabaña, que és d'uns amics, un grapat de pebrots de Padrón per que fes aquesta tapa que tant li agrada quan hi va a dinar.

Ingredients:
  • Pebrots de Padrón
  • Llom de porc tallat a daus
  • Brotxetes
  • Oli
  • Sal i pebre
Preparació:
  1. Salpebrar els daus de llom.
  2. Muntar les brotxetes amb un pebrot i un dau de llom. També es pot fer intercalant pebrots i llom.
  3. Fregir les brotxetes amb abundant oli.
  4. Escórrer sobre paper de cuina.
  5. Salar els pebrots i a taula!

6 comentaris:

Victòria Cardona ha dit...

Felicitats a l'Arnau pel sant i aniversari. Et recordo, Cristina!

GEMMA ha dit...

Una bona manera de celebrar el sant de l'Arnau.
Petonets.

Gemma ha dit...

Ostres, el meu germà es diu Arnau i celebra el sant el 18 de juliol...
Segur que va quedar encantat amb el menú, el llom i els pebrots del Padrón lliguen super bé. I la fideuà té l'èxit assegurat ;)

Alfons ha dit...

Una tapa magnifica per celebrar un aniversari... AH!! i felicitats a l'Arnau...!! per moltes tapes més...

mercè ha dit...

Bona recepta!, felicitats Arnau!.

ISABEL ha dit...

Felicitats Arnau!!
Les tapes son genials per celebracions.
Petonets