Us poso l'enllaç a un web on amb un video es veu perfectament tots els passos que cal seguir per fer-les.
Ingredients: (30 ulleres)
- Una làmina de pasta de full rectangular
- Sucre
Preparació:
Mentre en Marcel anava fent les ulleres jo m'he dedicat a fer fotografies de cada pas, així és més fàcil entendre-ho.
- Extendre la pasta de full sobre d'una safata espolvorejada amb sucre i presionar una mica per tal que el sucre s'enganxi.
- Posar una mica de sucre per sobre de la placa de pasta de full.
- Doblegar la massa dels costats cap al centre com si tanquéssim una finestra.
- Presionar una mica els plecs.
- Tornar a repetir el pas 3 i 4 dues vegades.
- Amb un ganivet fer tires d'un centímetre i col·locar-les en una safata de forn coberta amb paper. Vigilar no posar-les molt juntes ja que al coure s'obren i s'enganxarien les unes amb les altres.
- Coure al forn preescalfat a 180º durant 20-25 minuts.
- Una vegada estan fredes es poden cobrir amb xocolata.