El dijous no va ser un dia molt tens a la feina, així que vaig decidir que faria un pastís pel divendres a veure si s'endolcia l'ambient i almenys tots plegats ens anàvem de cap de setmana més alegres.
Com que feia dies que la Maria José, una companya de feina, m'havia passat aquesta recepta que semblava molt fàcil i tenia tots els ingredients a casa a les 9 del vespre m'hi vaig posar. En 20 minuts ja el tenia fet, així que us animo a fer-lo.
Realment l'aspecte és el d'una llonganissa i talladet a rodanxes sembla un plat d'embotit. L'olor sí que no enganya!!!Ingredients:
- 100 gr de mantega
- 250 gr de galetes Maria
- 100 gr de xocolata en pols
- 2 ous
- una copa de vi dolç, jo vaig posar-hi Moscatell
Preparació:
- En un bol trossejar les galetes fins que quedin petites.
- Afegir-hi la mantega (si cal es pot escalfar una mica) i remenar-la bé amb les galetes.
- A continuació incorporar-hi la xocolata en pols i remenar-ho be.
- Posar la mescla en un cassó i escalfar-ho a foc molt baix.
- Afegir-hi els ous, barrejar-ho bé i treure-ho del foc.
- Incorporar-hi el vi dolç i remenar-ho bé.
- Posar la mescla sobre un paper vegetal i enrotllar-ho donat forma de llonganissa. La recepta original deia que havia de ser d'uns 8 cm de gruix, però a mi em va quedar una llonganissa més prima.
- Posar-ho al congelador fins que agafi consistència.
- Quan ja estigui es pot conservar a la nevera. Servir-ho a rodanxes.
5 comentaris:
Jo vull una llonganissa com aquesta en el lot de Nadal. Que et sembla? Petons bonica.
Em sembla una idea genial, segur que més d'un es va tallar un tros pensant-se que era llangonissa de veritat je je je... El divendres tothom devia marxar molt més content de la feina,!
Haurem de fer una llonganisa així, que tan bona és aquesta com les altres.
Que original!! Ningú diria que no és llonganissa...jejeje!
Petunets,
Eva.
Quina rabia!!! no en va quedar ni un tallet petit per casa!!!
A veure quan en fas per casa!!!
Smuacs!!! ;-)
Publica un comentari a l'entrada