L'Arnau i el Marcel formen part de l'associació organitzadora de la festa major de Gaüses. Com cada any, han dedicat moltes hores perquè tot sortís a la perfecció i que el poble s'omplís d'activitats per a tots els gustos: bingo musical, teatre, havaneres, concerts, sopar popular.....
Aquest any ha estat un èxit, feia temps que no veia la plaça tan plena de gent de totes les edats i gaudint de la festa. Des d'aquí el meu agraïment a tots aquests joves que s'hi deixen la pell perquè tot surti bé, malgrat la calor, el cansament i els imprevistos d'última hora. Sou molt grans!
Malauradament, mentre tot el poble estava sopant a la plaça, dues persones encaputxades van entrar a diverses cases. Aquest fet va provocar que s'hagués de suspendre l'actuació del DJ i que, a les quatre de la matinada es donés per finalitzada la festa.
Tots els biquinis que s'havien de vendre de matinada van acabar a casa nostra, juntament amb un tàper ple de pernil dolç. Durant uns quants dies hem estat repartint i menjant biquinis amb tothom, i amb el pernil dolç he fet de tot: croquetes, truites, entrepans, amanides.... i aquesta lasanya freda per passar la calor.
Aquí us deixo la recepta que vaig fer jo amb el que tenia a casa, no poso quantitats ja que ho vaig anar improvisant. Com podeu imaginar de pernil dolç n'estava ple.
Ingredients:
- Plaques de lasanya
- Pernil dolç
- Tonyina
- Enciam
- Olives
- Ous durs
- Surimi
- Salsa rosa
- Maionesa
- Tallar a dauets el pernil dolç, els ous durs (reservar unes rodanxes per decorar), el surimi, les olives i l'enciam.
- Barrejar els ingredients anteriors amb la tonyina i la salsa rosa i reservar.
- Coure les plaques de lasanya seguint les indicacions del paquet. Jo en vaig fer servir unes que només calia deixar en remull durant 20 minuts.
- Muntar la lasanya intercalant les làmines escorregudes amb una bona capa de farcit. Acabar amb maionesa i decorar al gust.
- Servir ben freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada