Diumenge em va tocar a mi bufar les espelmes, tot un luxe que l'aniversari caigui en diumenge i l'endemà sigui festa, ja que dona per preparar, celebrar i descansar.
Estar clar que l'edat ja m'està afectant, estava convençuda que en feia 58, i d'un dia per l'altre he rejovenit i he tirat enrere en el temps, resulta que només en tenia 56. Així que alegria per fer-ne 57 i haver guanyat un any a la història.
Un dels meus problemes amb els aniversari i celebracions és buscar una recepta de pastís nova per poder-la penjar al blog. A dia d'avui ja tinc més de 200 receptes de pastissos publicades!!!
Acontentar a tota la família és complicat, un que no vol cítrics, l'altre que tot ho troba "mazacote", jo que vull que sigui fàcil de fer.... No us podeu arribar a imaginar les hores de buscar i buscar fins a trobar el que em sembla més adequat per a cada ocasió.
Aquesta vegada vaig anar a parar al fantàstic blog Anna, històries a la cuina i després de tantejar diferents propostes em vaig decidir per aquesta combinació de pinya i formatge.
El pastís no va triomfar, però he de reconèixer que l'endemà que estava fresquet de la nevera estava molt bo.
Ingredients:
- 1 base de pasta brisa
- 2 ous grossos
- 50 gr de sucre
- 250 gr de formatge batut
- 200 gr de pinya en suc
Preparació:
- Cobrir un motlle d'uns 15 cm amb la pasta brisa deixant el paper de forn on ve embolicada.
- Punxar la base perquè no s'infli al moment de coure i prémer els laterals contra les parets del motlle.
- Batre els ous amb el sucre.
- Afegir el formatge batut, si no és batut batre'l abans amb una forquilla:
- Batre-ho tot junt fins tenir una massa homogènia.
- Escórrer i tallar la pinya a trossets, important que quedi ben escorreguda, jo la vaig secar amb paper de cuina.
- Afegir la pinya a la barreja anterior i abocar dins el motlle.
- Coure al forn, preescalfat a 180 º, durant 40-45 minuts. Al punxar amb un escuradents ha de sortir sec
- Abans de retirar del forn, deixar reposar 10 minuts amb el forn apagat i la porta oberta.
- Deixar reposar sobre una reixa.
- Servir fred de nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada