Avui hem començat les vacances d'estiu i de seguida que hem arribat a Gaüses hem anat a fer una volta per veure els efectes de l'incendi. El bosc fa molta pena, els camins per on sempre vaig a caminar estan calzinats i el foc ha arribat fins als jardins d'algunes cases. Els bombers diuen que hem tingut molta sort, ja que el poble s'ha salvat de miracle.
Quan hem arribat a casa ja era l'hora de dinar i ràpidament hem fet aquest primer plat que la meva mare ens feia molt sobint quan arribava l'estiu i que als meus fills els hi agrada molt.
No poso quantitats, ja que depèn de quants "montaditos" vulgeu fer per persona, jo en faig dos pels nens que tenen molta gana i pels grans amb un ja en tenim prou.
Ingredients:
No poso quantitats, ja que depèn de quants "montaditos" vulgeu fer per persona, jo en faig dos pels nens que tenen molta gana i pels grans amb un ja en tenim prou.
Ingredients:
- Pa de motlle
- Tomàquet per amanir
- Tomàquet per sucar
- Tonyina
- Ous durs
- Maionesa
- Enciam
- Sal i oli
Preparació:
- Sucar cada llesca amb el tomàquet i amanir amb una mica d'oli.
- Afegir-hi la tonyina, una rodantxa gruixuda de tomàquet, mig ou dur, maionesa i enciam tallat ben petit.