dimarts, 8 de març de 2011

Caramels de truita


Aquest any ha coincidit Dijous gras amb el dia de Sant Medir que és festa gran al barri de Gràcia i tothom surt al carrer a recollir els caramels que tiren les colles. Haurieu de veure com va arribar de carregat l'Arnau, tenim caramels per passar tot l'any i més!!
Per sopar vaig intentar fer un plat que representés les dues tradicions, els caramels i la truita. D'aquesta idea en van sortir els paquetets de pasta brick (volen simular caramels) farcits d'ou remenat amb tomàquet, sobrassada, espinacs i com no la típica botifarra d'ou.


Ingredients:
  • 8 làmines de pasta brick
  • 8 ous
  • un grapat d'espinacs cuits
  • 1 tomàquet
  • una mica de sobrassada
  • un tros de botifarra d'ou
  • mantega fosa

Preparació:

  1. Fer un remenat d'ous amb cada ingredient (espinacs, tomàquet, sobrassada i botifarra d'ou passada una mica per la paella) i reservar.
  2. Untar les làmines de pasta brick amb la mantega i col·locar al centre la mitat de l'ou remenat d'un tipus i enrotllar.
  3. Coure al for a 180º durant 8 minuts aproximadament.

15 comentaris:

Judith ha dit...

Quina gran recepta!!! t'han quedat súper bé. Segur que l'Arnau va sopar molt bé, després de recollir tants caramels! petonets bonica

mercè ha dit...

SANT MEDIR GRAS!, t'acabes d'inventar una recepta per a un dia que només el caprici ha fet coincidir enguany!. Tens un enginy que déu n'hi dó Cristina!Em sembla un àpat digne de festa-festes.

a peu coix ha dit...

Molt original i segurament molt bo!

Miquel ha dit...

esta muy bien esta receta , me gusta
peto
miquel

Gemma ha dit...

Ostres, quina bona idea, vas celebrar dues tradicions amb una sola recepta!
I l'assortit de truites és fantàstic, ja m'imagino intentant descobrir el gust que amagava cada paquet abans de tastar-lo ;)

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Quina idea més original! Me l'apunto perquè han de quedar boníssims!
Petonets
Sandra

josep ha dit...

Jo no soc massa d'espinacs, però els de sobrasada i botifarra d'ou... per llepar-se els dits!!

Com Gat i Gos ha dit...

MMMMMMM!! El de sobrassada e'l menjaria ara mateix...
Petons gastronómics.

La cuina de l'Eri ha dit...

Quina bona manera més bona d'acabar el dia! Després de la recollida de caramels segur que l'Arnau li van agradar molt aquests caramels tan bons! Petonets

Fem un mos ha dit...

L’Arnau desprès de recollir caramels al carrer, arriba a casa i trobar-se amb aquets a taula deuria desfruitar d’allò mes
Petons

Receptes.cat ha dit...

Que bo!

ANNAFS ha dit...

Molt bona recepta, tinc un paquet de pasta filo a la nevera, segur que també em pot servir.

MaryLou ha dit...

Molt bona pensada!!!! uns caramels boníssims!!! Aquest any Sant Medir ha estat una mica trist per la pluja. Jo treballo a Gràcia i pel matí no van sortir gaires colles, una pena!
Petonets

Marina ha dit...

Súper original!
M'agraden molt aquests caramels... Em sembla que hauré d'apuntar-me aquesta recepta per l'any vinent, que segur que triomfa!
Petonets!

Dolça ha dit...

Quina recepta més xul·la!! me l'emporto!
Mil gràcies.
PTNTS
Dolça