dimarts, 19 de maig del 2009

Llonses de porc embolicades


El dissabte quan vaig anar a mercat les llonses de porc estaven d'oferta i vaig aprofitar l'ocasió per fer-les a la papillota, es fa en un moment i és molt bo. La llàstima és que no tenia a ma unes branquetes de romaní que hi donen molt bon gust.

Ingredients:
  • 4 llonses de porc
  • herbes aromàtiques
  • oli, sal, pebre
Preparació:
  1. Tallar 4 trossos de 30 x 30 de paper d'alumini i al mig de cadascú posar-hi una llonsa.
  2. Condimentar amb la sal, el pebre i les herbes que us agradin més. Jo en aquest cas hi vaig posar herbes provençals i una fulla de llorer.
  3. Posar un rajolí d'oli.
  4. Embolicar cada llonza amb el paper d'alumini ajuntant les puntes i doblegant-les sobre si mateixes.
  5. Escalfar el forn a 200º i coure els paquets durant uns 10 minuts. Vigileu que no es cogui molt, sino queda molt sec i no val res.