Ahir vaig anar amb la meva cosina Anna a buscar espàrrecs al bosc i vam agafar dos manats que feien molt goig. Per ser que ja estem al mes de maig n'hem trobat molts, suposo que és gràcies a la pluja dels últims dies.
Aquesta vegada he volgut sortir de la sempre clàssica truita d'espàrrecs de cada any i se m'ha acudit fer aquesta quiche. El resultat genial, fins i tot el meu fill anti-espàrrecs l'ha trobat boníssima!!!
Ingredients per a la pasta brisa:
- 200gr de farina
- 100gr de margarina
- 1 ou
- sal
- Barrejar tots els ingredients i treballar-ho fins a fer una massa que es desenganxi de les mans.
- Fer una bola, embolicar-la amb film transparent i deixar-la reposar uns minuts a la nevera.
Ingredients per a la quiche:
- Pasta brisa
- 4 ous
- 200ml de crema de llet
- 100gr de Roquefort
- espàrrecs
Preparació:
- Forrar un motlle amb la pasta brisa sense treure el paper de cocció i després forrar la pasta amb paper de plata. D'aquesta manera la pasta no s'infla.
- Posar al forn preescalfat a 200graus durant uns 10 minuts.
- Netejar els espàrrecs, tallar-los a trossets i pasar-los per la paella amb una mica d'oli.
- Batre els ous i la crema de llet.
- Incorporar-hi els espàrrecs i el Roquefort tallat a trossets.
- Afegir una mica de pebre. Jo no hi he posat sal, em feia por que amb el formatge quedés massa fort.
- Barrejar bé i tirar-ho sobre la pasta brisa (evidentment haurem tret el paper de plata).
- Posar-ho al forn i coure durant uns 25 minuts.
1 comentari:
Si si, que l'Arnau digui que fantàstic vol dir que estava super fantàstic!!!
Publica un comentari a l'entrada