Avui hem fet un homenatge a Itàlia després que hagi passat a la final de l'Eurocopa derrotant a la selecció espanyola, jejejeje!!!
La recepta no sé si ve d'Itàlia però us asseguro que estava boníssim i no té gaires complicacions. Jo ho he tret de Factor gastronòmic i m'agrada perquè no es fa amb crema de llet. Segur que aquest plat el repetiré altres vegades.
Ingredients (4 persones):
- 400 gr de pasta
- 300 gr de xampinyons
- 2 grans d'all
- 100 gr de formatge parmesà ratllat
- 2 cullerades de mantega
- pebre
- sal
- oli
Preparació:
- Netejar i tallar els xampinyons.
- En una cassola on després hi puguem afegir la pasta, saltejar els xampinyons amb un raig d'oli.
- Quan pràcticament estiguin cuits afegir-hi els alls tallats ben menuts, salpebrar, remenar-ho tot i deixar coure un parell de minuts. Compte que l'all es crema de seguida.
- Reservar 3 xampinyons per persona per decorar els plats, la resta triturar-los amb un batedor, us quedarà una homogènia. Afegir-hi la mitat del formatge i remenar-ho tot amb una cullera.
- Posar a bullir la pasta amb abundant aigua amb sal el temps que calgui. Escórrer i reservar l'aigua de bullir.
- A la cassola on hem saltejat els xampinyons desfer la mantega, i afegir-hi la pasta escorreguda.
- A continuació posar-hi la barreja de bolets triturats i remenar bé.
- Poc a poc incorporar aigua de la cocció de la pasta per lligar la salsa.
- Servir amb la resta de formatge parmesà i els bolets que haurem reservat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada