diumenge, 27 de desembre del 2020

Bombons de salmó i dàtils

 


Aquest any hem aprofitat que només erem els CriJoArMaEl per fer canelons per Sant Esteve, calia aprofitar l'ocasió de no tenir maniàtics entre els comensals i tornar fer uns bons canelons del rostit de Nadal. Com a entrant he fet una mica de pica-pica variat.


Això dels Nadals en petit comitè té les seves avantatges: no cal desmuntar la casa per enquibir-hi els convidats, cal fer menys quantitat de menjar, no hi ha tanta pressió per si alguna cosa no acaba de quedar bé, els dinars són ràpids i la sobretaula inexistent, així que el dinar s'acaba amb una bona migdiada!!!

Un dels entrants han estat aquests bombons de salmó que vaig trobar al blog Bocins de felicitat i que vaig deixar preparats fa dies quan encara pensàvem que podríem fer Sant Esteve amb tota la família. Són molt senzills de preparar i com que cal congelar-los els pots tenir preparats amb temps.

Ingredients:
  • salmó fumat
  • formatge tipus Philadelphia
  • dàtils
Preparació:
  1. Tallar els dàtils ben petitons i barrejar amb el formatge. Les proporcions al vostre gust.
  2. Per fer els bombons utilitzar una glaçonera. Tallar el salmó i folrar cada forat de la glaçonera i farcir amb la barreja de formatge i dàtils.
  3. Acabar de cobrir cada glaçó amb salmó i posar al congelador fins al dia que es necessiti.
  4. Desemmotllar i deixar descongelar abans de servir.