Avui és Santa Cristina i tocava celebrar-ho amb un sopar familiar. El primer regal que he tingut, a la una de la matinada, ha estat la notícia des de Portugal que en Marcel havia accedit a Arquitectura, així que hem aprofitat per fer una doble celebració tot i la seva absència.
De postres he fet aquesta crema de xocolata, només apta per a xocoaddictes, acompanyada de iogurt grec, recepta del portal recetamelo.
- 250 gr de xocolata de cobertura
- 200 ml de nata líquida
- 1 vaina de vainilla
- 20 gr de mantega
- 200 gr de iogurt grec ensucrat
Preparació:
- En un cassó posem la nata, una cullerada d'aigua i la polpa de la vaina de vainilla. Escalfar a foc suau sense arribar a bullir.
- Retirar del foc i tapar.
- Trossejar la xocolata i fondre-la al microones.
- Barrejar la xocolata amb la nata i la mantega.
- Batre amb unes varilles elèctriques fins que agafi cos.
- Deixar reposar la xocolata a la nevera.
- Preparar les copes amb una bona base de xocolata i el iogurt grec per sobre.