diumenge, 26 d’abril del 2009

Piruletes de Parmesà

Aquesta recepta l'he tret del blog Trata de CocinaR, te l'avantatge de que és prepara en un moment i també serveix per decorar la taula.
A casa ens ha agradat molt a tots, segur que

ho repetiré més d'una vegada.

Ingredients:

  • Formatge Parmesà
  • Broixetes de fusta

Preparació:

  1. Ratllar el formatge.
  2. Forrar una safata de forn amb paper vegetal.
  3. Col·locar pilonets de formatge en forma de cercle no molt gruixuts. Jo he utilitzat un motlle rodó per que tots siguessin de la mateixa mida.
  4. A cada pilonet posar-hi una broixeta.
  5. Posar al forn preescalfat a 200 graus fins que les piruletes agafin un color daurat (viguileu-ho que de seguida està fet).
  6. Deixar refredar i treure-les amb molt de compte ja que sino es poden trencar (jo m'he ajudat amb una espàtula).

Es poden servir punxades en un got ple de sal.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Aixó és una delicatessen!!!!

Està bonissim!!!