Aquesta recepta l'he tret del blog Trata de CocinaR, te l'avantatge de que és prepara en un moment i també serveix per decorar la taula.
A casa ens ha agradat molt a tots, segur que
ho repetiré més d'una vegada.
Ingredients:
- Formatge Parmesà
- Broixetes de fusta
Preparació:
- Ratllar el formatge.
- Forrar una safata de forn amb paper vegetal.
- Col·locar pilonets de formatge en forma de cercle no molt gruixuts. Jo he utilitzat un motlle rodó per que tots siguessin de la mateixa mida.
- A cada pilonet posar-hi una broixeta.
- Posar al forn preescalfat a 200 graus fins que les piruletes agafin un color daurat (viguileu-ho que de seguida està fet).
- Deixar refredar i treure-les amb molt de compte ja que sino es poden trencar (jo m'he ajudat amb una espàtula).
Es poden servir punxades en un got ple de sal.
1 comentari:
Aixó és una delicatessen!!!!
Està bonissim!!!
Publica un comentari a l'entrada