Aquest matí se'ns presentava un dia tranquil, a casa hi havia silenci i tot estava recollit, no hi ha com tenir els fills de campaments per poder gaudir d'un diumenge de relax.
Així que ens hem llevat li dic al Jordi: avui no tinc ganes de fer res!
A mig matí surt el sol i els whatsapp's comencen a treure fum: vermutet, intercanvi de cromos, raquetes a Camprodon...... i hem caigut a la temptació, vermutet al solet a la plaça Lesseps amb bona companyia.... i sincerament, no sé com ha anat, però en dues hores teníem 9 okupes a casa dinant pollastres i patates.
De postres s'han cruspit les copes que vaig preparar ahir per participar a la convocatòria del blog al plat de març, dedicat al blog de la Teresa Com a casa res, he quedat com una reina!!
El blog de la Teresa és fantàstic, he tingut molts problemes per decidir quina era la recepta escollida i me n'he guardat unes quantes per fer més endavant.
Ingredients:
- 250 ml de nata per muntar
- 150 de iogurts la Fageda a temperatura ambient (una mica més d'un)
- 200 gr de xocolata de cobertura blanca
- 2 fulles de gelatina
Preparació:
- Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda.
- Fondre la xocolata al microones, perquè no se'us cremi poseu a baixa potència i aneu fent de 30 en 30 segons.
- Una vegada estigui fosa afegir el iogurt natural i remenar fins que quedi tot ben incorporat.
- Escalfar una mica de nata al microones, quan estigui calenta afegir-hi la gelatina ben escorreguda i remenar fins que es dissolgui. Afegir a la mescla anterior.
- Semi muntar la resta de la nata i afegir a la mescla remenant suaument.
- Abocar en copes o gotets i reservar a la nevera.