dimecres, 19 d’octubre de 2011

Mató amb magrana


Després d'un parèntesi d'estiu el Brugui ha tornat a obrir les portes per oferir els Sopars del divendres, aquesta vegada han vingut la Laura i en Josep, feia temps que no ens vèiem i aquest sopar ha servit per  posar-nos al dia de les nostres vides.
Tot i que encara fa calor he preparat un menú amb productes típics de tardor: tartaletes de codony i formatge, tartaletes de tomàquet i formatge, raïm amb roquefort, rissotto de bolets, pollastre amb figues i xips de moniato i per acabar aquest mató amb magrana.


Aquesta recepta és del llibre Cuinetes de Fermí Puig que quan puc segueixo des de Rac1, és una combinació ben senzilla i molt bona. El mató l'ha comprat en Jordi a la Granja Viader, us el recomano!

Ingredients per a 2 persones:
  • 100 gr de mató
  • 2 magranes
  • 1 cullerada sopera de sucre
  • 1 raig de moscatell
Preparació:
  1. Partir les magranes per lameitat i amb l'ajuda d'una mà de morter picar la pela perquè en surtin les llavors. Us recomano que utilitzeu  guants, sino us quedaran les mans tacades.
  2. Tirar-hi un raig de moscatell i una cullerada de sucre. Remanar bé i deixar-ho mitja hora a la nevera.
  3. Posar un tall de mató i cobrir amb les magranes.

11 comentaris:

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Quins soparets de luxe que ofereixes! M'agrada que hi hagin els xips de moniato! ;)
El mató amn magrana fantàstic!
Petonets
Sandra

starbase ha dit...

Ves per on, quina combinació tan original aquesta del Fermí Puig. Jo quan puc també l'escolto :)

GEMMA ha dit...

Aquets soparets dels divendres son fantàstics i si ho acabes amb un postre com aquest, encara més.

Coses de Llàbiro ha dit...

Com s'agraeixen els sopars amb amics!Un bon sopar.
Tens raó, sort dels ingredients perquè amb aquest temps no sembla pas que sigui tardor.
Petons.

mercè ha dit...

Ets una anfitriona de luxe!, els teus soparets i idees a taula sempre són un encert a la vista i al paladar! Una abraçada.

Gemma ha dit...

Admet reserves el Brugui? ;)
Sovint ens compliquem la vida, amb aquesta recepta demostres que la senzillesa pot ser deliciosa...

Cristina ha dit...

Jo firmo per un sopar com aquest...M´agrada tota la carta. Si el mató de Can Viader és tan bo com la resta de productes que ofereixen hi vaig ràpidament a comprar-ne.

Cristina ha dit...

El Brugui té l'agenda molt plena, però de ben segur que algun dia trobarem un forat per tots vosaltres que sou els que doneu vida al meu bloc!!!!

La Taula d'en Bernat ha dit...

Una combinació excel·lent. M'encanta el mató i la magrana i en un sol plat han d'estar de mort!

Petons!
Anna

ISABEL ha dit...

Renoi, quin soparet!!!!
Tot deliciós, ara la mangrana amb el mató, un bon encert.
Petons

Laura ha dit...

Va ser un sopar perfecte!Ni Ruscalleda ni Bulli ni Arola. En lloc com al BRUGUI!!!!!Us ho ben asseguro!!!