dimarts, 14 de desembre del 2021

Cassoleta de poma caramel·litzada i botifarra negra

 


Dissabte l'Arnau va fer el seu primer concert a Barcelona, a Can Carol. Rodejat de molts amics i acompanyat del Martí i de l'Iker, les seves cançons, que donen una volta a la seva vida, van sonar de primera. Enhorabona Arnau, ets el meu cantautor preferit!!!!

Aquí us deixo un petit tast del concert, justament de la cançó que em dedica a mi.

Acabat el concert els Ribera, Marí i Solà estaven convidats a sopar a casa. La idea era fer un pa amb tomàquet i embotit però em va saber greu i vaig preparar també algunes tapes per pica, entre elles aquestes cassoletes que van quedar de luxe.

La recepta és de Mi gran diversión.

Ingredients: (les mides les he fet una mica improvisades)

  • cassoletes
  • pinyons
  • 1 poma golden
  • botifarra negra
  • 1 ceba petita
  • mantega
Preparació:
  1. A una paella calenta i sense gens d'oli posar-hi els pinyons perquè es torrin una miqueta. Vigileu i aneu remenant no sigui que es cremin. Reservar.
  2. Pelar i tallar la poma a dauets ben petitons. Posar una mica de mantega a una paella i caramel·litzar la poma i reservar.
  3. Posar una rajolí d'oli a la paella i coure la ceba tallada ben petitona.
  4. Afegir-hi la botifarra sense pell i desfer-la amb l'ajut d'una forquilla.
  5. Ja podem muntar les cassoletes: una base de poma, la botifarra i per acabar decorar amb els pinyons.