Aquest púding el vaig fer diumenge que venia el meu pare a dinar, ell no m'havia dit res i va comparèixer amb un pastís de poma, així que teníem postres de sobres i aquest púding es va quedar a la nevera sense que ningú li fes cas. Ahir amb en Marcel vam decidir guarnir-lo i menjar-ne un tall. Estava boníssim!
Avui sí que ningú té excusa per no fer aquest pastís, és moooooolt senzill i els nens ens poden ajudar.
Ingredients:
- 1 litre de llet
- 1 paquet de flam Royal (els de 8 flams)
- caramel líquid
- melindros tipus sobaos
- Untar el fons d'un motlle amb el caramel líquid.
- Fer una capa de melindros.
- Barrejar els polvos del flam amb la llet i escalfar fins que bulli.
- Avocar el líquid per sobre dels melindros fins que quedin ben empapats.
- Fer una segona capa de melindros.
- Avocar el reste de flam.
- Si us hi cap i heu guardat líquid podeu fer una tercera capa de melindros.
- Refredar a la nevera unes 5 hores com a mínim.
- Desmotllar i servir ben fred.