Amb aquest arbre de Nadal de xocolata els CriJoArMaEl us desitgem molt bones festes!!!!
Aquests avets són molt fàcils de fer i si teniu nens s'ho passaran d'allò més bé, només tenen un problema, la xocolata es fon de seguida, així que cal que estiguin a la nevera fins a l'últim moment.
El podeu fer amb xocolata blanca, o tintada amb colorant si voleu que siguin de color verd.
Aquí la meva producció:
Sincerament no sé d'on vaig treure la idea, ja que el meu instagram va ple cada dia de receptes i més receptes de coses de Nadal.
Ingredients:
- Mikados pels troncs
- Xocolata de cobertura
- Topings de colors
Preparació:
- Fondre la xocolata al microones a baixa temperatura, vigileu no es cremi.
- Posar la xocolata en una màniga pastissera, o un biberó o senzillament en un bol i us ajudeu amb una cullera.
- En una safata que pugui anar a la nevera posar-hi paper de forn i els micados, no els poseu molt junts que els arbres no es poden tocar.
- Aneu posant la xocolata fent ziga-zages començant l'arbre des de baix i anar pujant.
- Decorar amb els topings que us agradin més.
- Deixar refredar a la nevera. De seguida la xocolata queda presa.
- Per desenganxar l'arbre del paper de forn ajudeu-vos d'una espàtula o un ganivet. Millor si és metàl·lic.
- Deixar a la nevera o al congelador fins a l'hora de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada