Amb aquest assortit de cassoletes els CriJoArEl hem acomiadat l'any 2021 i donem la benvinguda al 2022.
Lluny queden els sopars de Cap d'any què fèiem a casa o a Vilassar, amb el Covid ho hem reduït només a la nostra bombolla, però tot i això el sopar ha estat de luxe.
Ara anirem a dalt de la Muntanya Pelada o Turó del Carmel a fer les campanades, aire lliure, mascareta i distància, però així podrem estar acompanyats quan comenci l'any.
Les cassoletes són:
- De crema de formatge i salmó
- De codony i formatge de cabra
- De poma caramel·litzada i botifarra negra
- De crema de formatge i verduretes
Ingredients per les de verduretes i formatge:
- crema de formatge
- pebrot verd
- pebrot vermell
- ceba tendre
- tomàquet de pera
- cassoletes
Preparació:
- Tallar els pebrots i la ceba ben petitona. Amb una mica de cada n'hi haurà prou.
- Pelar i treure les llavors al tomàquet, tallar-lo ben petitó i afegir-ho a la resta de verdures.
- Amanir amb oli i sal i reservar.
- Emplenar les cassoletes amb la crema de formatge i posar a escalfar al forn a 180º. Entre 5 i 10 minuts.
- Treure del forn i cobrir amb les verduretes i servir al moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada