Moltes felicitats Arnau!!!
De postres vaig fer aquest pastís, ideal pels amants de la xocolata, en honor a la meva mare, xocolata addicte i que justament diumenge feia 20 anys que va morir. Una bonica manera de recordar-la.
Aquest pastís és molt fàcil de fer i no necessita forn. La recepta l'he tret de Bocatus.
Ingredients:
- galetes rectangulars (dependrà de la mida del motlle, jo he fet servir una mica més d'un paquet)
- 200 gr de xocolata negra
- 200 gr de xocolata amb llet
- 200 gr de xocolata blanca
- 600 gr de formatge d'untar
- llet per remullar les galetes
Per a la cobertura:
- 100 gr de xocolata negra
- 10 gr de mantega
- un rajolí de llet
Preparació:
- Primer de tot cal fondre les xocolates. Per això trossejar-les cadascuna en un bol diferent i fondre-les al microones, a baixa temperatura i pocs segons vigilant que no es cremin.
- Deixar temperar una mica les xocolates foses.
- Mentrestant batre el formatge d'untar fins que estigui ben cremós.
- Repartir el formatge amb les diferents xocolates, 200 gr per cadascuna, i barrejar fins que quedi una crema.
- Folrar un motlle rectangular amb film transparent i cobrir tota la base amb galetes remullades amb llet. Aneu mullant una a una i col·locant al motlle, que no quedin molt humides ja que sinó es desfarien. Si cal partiu alguna galeta perquè la base quedi ben coberta.
- A continuació feu una capa amb tota la crema de xocolata blanca vigilant que quedi ben repartida i alliseu-la.
- Sobre de la crema de xocolata blanca feu una altra capa de galetes remullades amb llet.
- A continuació cobriu amb la crema de xocolata amb llet.
- Torneu a fer capa de galetes.
- Repartim la crema de xocolata negra i acabem amb una capa de galetes, en aquest cas sense remullar.
- Tapar amb film i reservar a la nevera d'un dia per l'altre.
- Per fer la cobertura barrejar la xocolata amb la mantega i la llet i fondre al microones.
- Desemmotllar el pastís i cobrir amb la xocolata fosa. Decorar com més us agradi.
NOTA: si mentre esteu preparant el pastís les cremes estan molt dures les podeu posar uns segons al microones i ja les podreu treballar millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada