dijous, 21 d’octubre del 2021

Bunyols de patata i formatge

 


Des d'ahir que el Marcel ja és ARQUITECTE, i n'estic molt orgullosa.
Aquell nen que deia que no calia saber llegir, que cada dia muntava un drama perquè havia de llegir una pàgina d'un llibre, les hores passades ajudant a estudiar història i a resoldre problemes de matemàtiques.... ara és un senyor arquitecte.
I aquí el teniu, amb la seva companya Mireia celebrant que tots dos han aprovat el màster habilitant!!!!


Ahir va venir a sopar a casa i ho vam celebrar amb un sopar una mica improvisat. Per fer una mica festa vaig preparar aquests bunyols de patata i formatge blau d'una recepta de Bonpreu, que des de l'agost la porto al bolso. Com a presentació he fet una piràmide en honor a l'arquitectura, jejejeje!!!!

Ingredients:
  • 500 gr de patates
  • 150 gr de formatge blau
  • 30 gr de mantega
  • 1 cullerada de nata líquida
  • 2 ous
  • pa ratllat
  • farina
  • sal i pebre
Preparació:
  1. Pelar les patates, tallar-les a bocins regulars i coure-les en aigua salada bullint, durant 20 minuts.
  2. Escorre-les, salpebrar i aixafar junt amb la mantega i la nata líquida.
  3. Tallar el formatge blau a daus regulars i envoltar-los amb el puré de patata tot fent una bola.
  4. Arrebossar les boles amb farina, ou i pa ratllat i deixar-les a la nevera fins a l'hora de fregir.
  5. Fregir amb abundant oli ben calent fins que quedin daurades.