Amb aquesta rosa de pana cotta els CriJoArMaEl vem celebrar Sant Jordi ahir al vespre.
La recepta és de La cuina no fa por i com que s'ha de congelar per poder desemmotllar ho vaig deixar preparat una setmana abans.
Ingredients:
- 400 gr de iogurt grec sense sucre
- 100 gr de coulís de maduixa (300 gr de maduixots i 30 gr de sucre)
- 25 gr de sucre de llustre
- 4 fulles de gelatina
- 150 gr de nata muntada
Preparació:
- Preparar el coulís: netejar els maduixots i tallar a trossets. Coure'ls amb el sucre uns 10 minuts fins que es desfacin. Triturar i reservar.
- Hidratar fulles de gelatina amb aigua freda durant 5 minuts.
- Barrejar les fulles hidratades i ben escorregudes amb 100 gr de coulís que encara estigui calent.
- Barrejar el iogurt amb el sucre.
- Afegir el coulís i la nata muntada i barrejar suaument.
- Omplir els motlles de rosa amb la mescla i posar al congelador un mínim de 4 hores.
- Desemmotllar quan estigui congelat i deixar a la nevera fins a l'hora de menjar.
- Decorar amb el coulís restant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada