Si a casa pregunto què volen de peix hi ha unanimitat, "barritas Pescanova"!!!! No us podeu arribar a imaginar la ràbia que em fa, jo que m'esforço a cuinar el peix de diferents maneres però ells troben més bones aquestes barretes congelades de peix premsat!!!
Ahir per sopar vaig preparar aquest lluç a la romana que estava boníssim, i diguin el que diguin els meus fills incomparable amb una barreta congelada. Està clar que no tenen paladar, el proper dia peix bullit!!!!!
Ingredients:
- lloms de lluç sense espines
- 2 ous
- farina
- oli per fregir
Preparació:
- Tallar el lluç a porcions al vostre gust i salar.
- Posar a escalfar l'oli per fregir.
- Enfarinar el peix.
- Passar per ou.
- Fregir amb l'oli ben calent.
- Posar sobre paper de cuina perquè deixi l'oli sobrant.
- Jo el vaig servir acompanyat de samfaina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada