Que tingueu un feliç Sant Jordi!!!!
Nosaltres aquest any l'hem celebrat amb aquests "llibrets de patata" farcits de pernil salat i formatge de cabra que estaven molt bons.
Les patates les he cuit amb sal al forn tal i com he vist que ho fa el Marc Ribas a TV3, la propera vegada les deixaré més estona ja que han quedat un pel crues.
Ingredients:
- patates
- pernil salat
- formatge de rulo de cabra
- farina
- ous
- farina de galeta
- sal gruixuda
- oli per fregir
Preparació:
- Rentar les patates i sense treure'ls-hi la pell posar-les en una safata de forn cobertes de sal gruixuda.
- Coure al forn 45 minuts.
- Treure les patates de la sal i pelar-les.
- Fer rodanxes de mig centímetre de gruix i per parelles farcir-les de pernil salat talladet menut i un tros de formatge de cabra.
- Arrebossar amb farina, ou i farina de galeta.
- Fregir en oli abundant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada