dimarts, 23 d’abril del 2019

Llibrets de patata amb pernil salat i formatge de cabra


Que tingueu un feliç Sant Jordi!!!! 

Nosaltres aquest any l'hem celebrat amb aquests "llibrets de patata" farcits de pernil salat i formatge de cabra que estaven molt bons.
Les patates les he cuit amb sal al forn tal i com he vist que ho fa el Marc Ribas a TV3, la propera vegada les deixaré més estona ja que han quedat un pel crues.

Ingredients:
  • patates
  • pernil salat
  • formatge de rulo de cabra
  • farina
  • ous
  • farina de galeta
  • sal gruixuda
  • oli per fregir
Preparació:
  1. Rentar les patates i sense treure'ls-hi la pell posar-les en una safata de forn cobertes de sal gruixuda.
  2. Coure al forn 45 minuts.
  3. Treure les patates de la sal i pelar-les.
  4. Fer rodanxes de mig centímetre de gruix i per parelles farcir-les de pernil salat talladet menut i un tros de formatge de cabra.
  5. Arrebossar amb farina, ou i farina de galeta.
  6. Fregir en oli abundant.