Aquesta tarda hem estat al parc fins a quarts de 8, s'hi estava molt bé i la mandra d'arribar a casa i preparar el sopar encara ens hi ha ajudat més . De cop i volta en Lluís ha dit que volia calamars per sopar i a totes les mares ens ha semblat bona idea, només hi havia un problema, calia comprar calamars! Just en aquell moment ha arribat en Jordi i voluntàriament s'ha ofert a comprar els calamars tan desitjats per les tres famílies, així que avui la Gemma, en Lluís i l'Èlia han sopat calamars a l'andalusa.
Quan hem tingut els calamars a taula hem descobert que aquest migdia també havien menjat calamars a l'escola.
Per aquells que no teniu temps de cuinar aquí teniu una reepta bensenzilla i ràpida.
Ingredients:
- tubs de calamars
- farina
- sal
- oli
Preparació:
- Netejar bé els calamars.
- Tallar rodanxes d'un dit de gruix.
- Salar.
- Passar per farina.
- Fregir en abundant oli ben calent fins que agafin color.
3 comentaris:
quan els calamars a la romana són bons, no hi ha qui em pari de menjar-los! fantàstic! petons
quan els calamars a la romana són bons, no hi ha qui em pari de menjar-los! fantàstic! petons
Els calamars a la romana m'agraden molt però....quasi que prefereixo més els fets a l'andalusa! M'encanten....
Petons,
Olga
Publica un comentari a l'entrada