Ahir vaig tenir convidats i entre les mones i els bunyols no em vaig recordar que tenia maduixots de postres, aprofitant que avui és Pasqua he disfressat aquestes copes a l'estil mona de Pasqua.
La nata de maduixes la vaig fer per farcir bunyols de vent que van quedar molt bons, la recepta és del blog Tasta Rutes.
Ingredients:
Per a la nata de maduixes:
- 6 maduixots
- 4 cullerades de sucre
- 1 fulla de gelatina
- 300ml de nata líquida
Per a les copes:
- Maduixots
- Sucre
- Nata de maduixes
- Xocolata granulada
Preparació:
Nata de maduixes:
- Tallar les maduixes a trossets.
- Posar-les en un cassó que pugui anar al foc junt amb el sucre i deixar que macerin durant mitja hora.
- Posar a hidratar la gelatina.
- Encendre el foc i deixar que les maduixes es vagin estovant tot remenant i vigilant que no s'enganxin durant 10 minuts.
- Passar pel pimer fins que quedi una melmelada ben fina.
- Tornar a posar al foc i afegir-hi la gelatina ben escorreguda. Remenar fins que quedi ben dissolta.
- Incorporar la nata i abans que arrenqui el bull apagar el foc i deixar refredar d'un dia per l'altre.
- Per acabar, muntar amb unes varilles elèctriques.
Copa:
- Posar a macerar els maduixots ben nets i tallats amb el sucre. Si us ve de gust també podeu afegir-hi suc de taronja o vi dolç o una mica de vinagre.
- Emplenar les copes amb els maduixots, una mica de nata i espolvorejar amb el granulat de xocolata.
- Reservar a la nevera fins a l'hora de servir.
2 comentaris:
hummmmmmmmmmmmm quina pinta mes bona
Després de bunyols i mones sempre s'agraeix un plat més frugal, i les maduixes donen molt de joc. Tant com per fer de una mona refrescant!!!
Petons
Publica un comentari a l'entrada