dimecres, 20 de maig del 2009

Papillota de salmó


Aquesta recepta és del curs de La Sirena que vaig anar l'altre dia.
Si us agrada el salmó val la pena que la feu, en un moment tens un segon plat boníssim i molt nutritiu!!!!
Una papillota és la cocció d'un aliment embolicat amb paper d'alumini.
Evidentment en aquest curs tots els ingredients que s'utilitzaven eren congelats i jo en aquesta ocasió també vaig fer-ho així.

Ingredients:
  • 4 lloms de salmó
  • 400gr de mongeta
  • 200gr de ceba juliana
  • 2 dosis d'alfàbrega La Sirena
  • un gotet de vi blanc
  • oli, sal i pebre
Preparació:
  1. Ofegar la ceba i la mongeta directament congelades a foc ben baix durant 8 minuta.
  2. Deixar descongelar les dosis d'alfàbrega en el vi blanc.
  3. Tallar 4 trossos més o menys quadrats de paper d'alumini de 30 x 30 cm.
  4. Posar un pilonet de mongeta i ceba sobre cada paper i a sobre el llom de salmó directament congelat i prèviament salpebrat.
  5. Posar per sobre de cada salmó una mica de vi amb alfàbrega.
  6. Ajuntar les puntes del paper d'alumini i doblegar-les sobre si mateixes.
  7. Escalfar el forn a 200º i coure-hi els paquets durants uns 18 minuts.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Amb "lu" que m'agrada el salmó!!!!

Aquest està boniiiiisssssim!!!!

Un 10!!!

Smuacs!!!