dissabte, 25 d’abril del 2009

Daus de tonyina marinada


Ahir vam fer un sopar de cosines Capdevila a casa meva, feia temps que no ho feiem i a totes ens feia molta il·lusió.
Ens ho vam passar molt bé, de bén segur que ho repetirem!!!


El sopar va consistir en unes tapes com a entrant (una d'elles la que explico), una amanida, rodó de pollastre farcit i pastís de tres xocolates.

La recepta dels daus de tonyina me la va donar l'Oriol, ja fa molts anys que en vaig menjar a casa seva i em va agradar moltíssim i el millor és que es fa en un moment.

Ingredients:

  • tonyina fresca

  • oli de girasol

  • salsa de soja
Preparació:
  1. Tallar la tonyina a daus.

  2. Posar en un bol i cobrir-ho amb l'oli i la soja a parts iguals.

  3. Deixar-ho a la nevera com a mínim tres hores.

  4. Escórrer la tonyina i servir.

1 comentari:

anna ha dit...

A Gaüses provarem el pollastre amb salsa de soja i mel...mmmmm....