Ahir vam fer un sopar de cosines Capdevila a casa meva, feia temps que no ho feiem i a totes ens feia molta il·lusió.
Ens ho vam passar molt bé, de bén segur que ho repetirem!!!
El sopar va consistir en unes tapes com a entrant (una d'elles la que explico), una amanida, rodó de pollastre farcit i pastís de tres xocolates.
La recepta dels daus de tonyina me la va donar l'Oriol, ja fa molts anys que en vaig menjar a casa seva i em va agradar moltíssim i el millor és que es fa en un moment.
Ingredients:
- tonyina fresca
- oli de girasol
- salsa de soja
- Tallar la tonyina a daus.
- Posar en un bol i cobrir-ho amb l'oli i la soja a parts iguals.
- Deixar-ho a la nevera com a mínim tres hores.
- Escórrer la tonyina i servir.
A Gaüses provarem el pollastre amb salsa de soja i mel...mmmmm....
ResponElimina