Ahir per sopar vaig fer aquesta quiche d'una recepta del llibre de la Mireia Carbó "La cuina salvavides". Aquest llibre me'l va regalar el Jordi per Sant Jordi i em va fer molt ilusió ja que estava dedicat per la Mireia.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta Brisa
- 250gr d'espinacs
- 50gr de pinyons
- 50gr de panses
- 200gr de formatge de cabra
- 1/2l de nata líquida
- 3 ous
- sal i pebre
Preparació:
- Forrar un motlle per anar al forn amb la pasta brisa sense treure el paper de cocció i després forrar la pasta amb paper d'alumini per evitar que al coure's s'infli.
- Posar al forn preescalfat a 200º durant uns 10 minuts.
- Retirar el pastís del forn i treure el paper d'alumini.
- En una paella posar-hi un raig d'oli i saltegjar els pinyons.
- Una vegada comencin a agafar color afegir-hi els espinacs, les panses i una mica de sal i deixar coure fins que s'evapori l'aigua dels espinacs.
- A part, batre els ous amb la nata líquida, sal i pebre.
- Omplir el pastís amb els espinacs.
- Afegir-hi la nata i els ous.
- Esmicolar el formatge de cabra per sobre.
- Coure la quiche al forn entre 20 i 30 minuts.
- Es pot servir freda o calenta.
7 comentaris:
Les receptes de la Mireia sempre són un èxit! Quina ilu que el llibre estigués dedicat...
Petunets,
Eva.
hey! quina pinta més bona, i segur que està boníssima.
Joaqui.
Jo ja veus que sempre estic amb un altre usuari.
Un bon llibre per regalar, ja veuràs com en treuràs molt profit :)
M'encanten les quiches de totes menes, la teva t'ha quedat molt bonica amb tota la vora ondulada...
Recepta de la Mireia, garantia d'èxit segur!. Les quiches són ben bones, i per a sopars d'estiu, perfectes!.
Fins aviat
Carai, quin regal més bonic!! Jo els tinc tots els llibres de la Mireia! :) (I encara no he anat a cap classe seva! :()
Aquesta quiche té una pinta impressionant!!
Petons!
Mercè, a veure si t'apuntes a alguna classe de la Mireia, és molt divertida i va molt bé per aprendre petits truquets.
Gemma, la quiche estava boníssima, però encara em va agradar més l'endemà ben freda.
Eva, jo aquest llibre és el primer que tinc de la Mireia, però tinc moltes ganes de tenir els altres dos. De moment les dos receptes que he fet un 10.
Joaqui, a veure si no em despistes més. Prova aquesta recepta i ja em diràs el què.
Publica un comentari a l'entrada