dijous, 3 de desembre de 2020

Rotllets cruixents de massa brick farcits

 


Després d'uns dies molt intensos, de moltes reunions i molts nervis, ahir el Jordi va jurar el càrrec com a Conseller del districte de Gràcia per Junts per Catalunya. Els que el coneixeu ja sabeu que al Jordi li agrada estar a peu del carrer, parlar amb tothom i lluitar pel país. De ben segur que aquesta etapa la viurà amb intensitat i amb il·lusió de posar el seu granet de sorra al districte de Gràcia. Els CriArMaEl et desitgem molta sort!

A casa l'hem rebut amb els crits de Conseller, Conseller!!! I a la taula en comptes de la típica crema de verdures de cada dia s'ha trobat aquests rotllets cruixents farcits de truita de patates, bacó, frankfurt, pernil i mooooolt formatge i decorats amb els colors de la senyera.

Ingredients:

  • massa brick 
  • mantega 
  • el que més us agradi per farcir, en el meu cas he utilitzat:
    • frankfurts
    • bacó
    • formatge de fondre
    • pernil salat
    • truita de patates
    • formatge brie
    • formatge emmental
    • formatge de cabra
Preparació:
  1. La massa brick l'he comprat en un rotllo i m'ha anat molt bé. He tallat quadrats d'uns 25 cm.
  2. Agafar un quadrat i en un dels extrems posar una tira dels ingredients per farcir, en el meu cas:
    • formatge emmental i truita de patates
    • formatge de cabra i pernil salat
    • formatge brie i frankfurt
    • bacó, formatge de fondre i frankfurt
  3. Enrotllat tot fent un xurro.
  4. Així fer-ho amb tots els quadrats de massa brick 
  5. Posar en una safata de forn coberta amb paper sulfuritzat.
  6. Fondre la mantega i amb un pinzell pintar tots els xurros.
  7. Coure al forn, preescalfat a 220º, fins que estiguin daurats.
  8. Treure del forn i amb un ganivet partir-los en dos.
  9. Tan són bons freds com calents.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Felicitats pel càrrec, segur fara bona feina i podrem arribar a ser independents. Una abraçada 😘 7n