dimecres, 20 de maig del 2009

Tomàquets farcits


Ja ha arribat la calor i comencen a venir de gust els plats refrescants!! Jo a l'estiu si trobo bons tomàquets l'acostumo a fer una vegada per setmana. A mi em ve molt de gust després d'un matí de platja!!!

Aquest plat és fantàstic, ja que el pots deixar preparat a primera hora del matí i just abans de dinar només cal omplir els tomàquets i acabar de decorar-los.

Ingredients:
  • 4 tomàquets
  • 3/4 d'una tarrina de philadelphia
  • 2 llaunes de tonyina (de les petites)
  • un rajolí de crema de llet
  • suc de llimona
  • 4 anxoves
  • 4 olives negres
  • sal
Preparació:
  1. Escapçar i buidar els tomàquets.
  2. Salar l'interior i posar-los en un plat capervall a la nevera perque tregui tota l'aigua.
  3. En un bol i amb l'ajuda d'una forquilla barrejar la tonyina i el formatge.
  4. Afegir-hi la crema de llet i la llimona i barrejar-ho tot fins aconseguir una pasta homogènia.
  5. Reservar-ho a la nevera com a mínim una horeta.
  6. Omplir els tomàquets amb el farcit i decorar amb una anxova i una oliva.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Sí Sí! aquests platets ara comencen a venir molt de gust! i amb mil variants, amb salsa rosa, o ensaldilla o ous durs o... els tomàquets farcits sempre són bons.
La combinació que ens proposes em sembla molt encertada :)