dijous, 23 d’abril del 2009

Lingot de pebrot i Roquefort



Aquesta és la primera vegada que em presento a Hecho en mi cocina, m'ha costat molt decidir-me però finalment ho faig amb una recepta molt senzilla que se m'ha acudit aquest migdia.

Amb les preses no he tingut altre remei que comprar la pasta tot i que a la nevera hi tinc un bon troç de mantega especial per pasta de full i un fill amb moltes ganes d'ajudar-me. Ho deixarem per un altre dia.....


Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • formatge Roquefort
  • pebrot escalivat
  • 1 ou
Preparació:
  1. Precalentar el forn.
  2. Posar la làmina de pasta de full en una plata de forn i tallar-la en petits rectangles.
  3. Pintar-ho amb un ou batut.
  4. Posar la safata al forn a 200graus fins que la pasta s'hagi daurat.
  5. A sobre de cada rectangle posar-hi un tros de formatge Roquefort i tornar a posar la safata al forn però amb el forn apagat. Amb l'escalfor n'hi ha prou perque el formatge es fongui.
  6. Posar un tros de pebrot sobre del formatge.

2 comentaris:

Gemma ha dit...

Aquest lingot és fantàstic com a pica-pica... la parella roquefort i pebrot escalivat lliga moltíssim!
Moltes gràcies per participar al HEMC :)

Anònim ha dit...

estava mol bo, pots seguir fen postres i altres menjars kom akests sempre k vulguis per mol k digui el pare.

Arnau ;)