Aquest cap de setmana s'ha fet l'excursió conjunta del CAU a Sant Martí de Tous. L'excursió comença dissabte amb els nens i les nenes i diumenge pugen les famílies, fem una petita passejada per la muntanya, dinem tots junts i cap a Barcelona falta gent.
Aquest any s'ha fet un concurs de montkauets (montadito versió cau) i els CriJoArMaEl hem guanyat el premi a la millor presentació amb aquestes piruletes de seques amb botifarra vestides de Castors-Llúdrigues, Llops-Daines, Ràngers-Noies Guies, Pioners-Caravel·les i Truks de l'Agrupament. Com a premi un fantàstic davantal de cuina especial K1. Moltes gràcies a la comissió Famílies per concedir-nos aquest guardó!
Mireu quin goig que feien tots els montkauets al mig del camp:
Pels que els heu tastat avui dir-vos que ahir acabats de fer estaven boníssims, però avui s'havien quedat una mica remollits.
Ingredients per a 20 piruletes:
- 1 base de pasta de full, si és rectangular us anirà millor
- 1 pot petit de mongetes del ganxet cuites
- 2 botifarres
- allioli
- 1 ou
- 20 broxetes de fusta
Preparació:
- Coure les botifarres en una paella amb una mica d'oli i reservar.
- En la mateixa paella saltejar les seques i reservar.
- Sobre del marbre estendre la pasta de full i tallar-la per la meitat.
- Per cada meitat: una bona capa d'allioli.
- Distribuir les mongetes per tota la superfície.
- Posar la botifarra en un extrem i enrotllar la pasta de full fins que quedi un cilindre.
- Tallar en porcions de mig centímetre i poar en una safata de forn coberta amb paper sulfurat.
- A cada cilindre punxar una broixeta.
- Untar amb ou batut.
- Coure 25 minuts al forn, preescalfat a 180º, amb l'escalfor de dalt i baix.
- Repetir el mateix amb la segona meitat de pasta de full.
- Deixar refredar una mica i servir les piruletes clavades en una barra de pa o en un got amb arròs...
2 comentaris:
Molt originals i molt divertits!!!
Bona setmana!
Olga
quin aperitiu més original! no l'havia vist mai i el pots fer amb diferents tipus de botifarra! molt bona pinta! petons
Publica un comentari a l'entrada