dilluns, 6 d’abril del 2015

Cruixent de pa d'àngel i Nutela (Mona de Pasqua)


Aquest any les mones de Pasqua han estat molt diferents, la falta de temps i de forn han fet que improvisés aquest cruixent de xocolata fet amb pa d'àngel (oblees) i Nutela que em va explicar la Núria a la calçotada i que em guardava per a alguna ocasió especial. 
No hi ha excusa per fer aquest pastís, amb un plat, un ganivet, un pot de Nutela, un paquet de pa d'àngel i una nevera n'hi ha prou per tenir aquest cruixent per celebrar el que calgui. I a més si teniu canalla ho poden fer ells sols.


El pa d'àngel el podeu trobar al Mercadona.


Ingredients:

  • 1 paquet de pa d'àngel com el de la fotografia (oblees)
  • 1 pot gran de Nutela
Preparació:
  1. En una safata o un plat posar una primera oblea i untar amb una capa fina de Nutela, cobrir amb una oblea i tornar a untar i així fins arribar a l'alçada desitjada. 
  2. Cobrir tot el pastís i els laterals amb una capa més gruixuda de Nutela, posar a la nevera i decorar al gust.

3 comentaris:

La cuina de la Isabel ha dit...

Ideal aquesta mona per els que ens agrada la xocolata.
A mes super fàcil.
Una abraçada
Isabel

Cristina ha dit...

Què bonica! el típic pastís de huesitos, oi? Jo no el puc fer perquè la meva neboda és al.lèrgica als fruïts secs i la nutella la té prohibida....

La Cuina de l'Olga ha dit...

Seguríssim que has triomfat!!! És deliciosa!!!!
Petonets,
Olga