dissabte, 24 de desembre de 2016

Estel de Nadal


Els CriJoArMaEl us desitgem molt bones i dolces festes!!!!

La recepta és de l'anunci de Buitoni, mireu-vos-el per veure com es fa, segur que jo no ho explico tan bé.

Ingredients:
  • 2 làmines rodones de pasta de full 
  • nocilla o nutela o ....
  • 1 ou
  • sucre de llustre
Preparació:
  1. Unteu una base de pasta de full amb la xocolata.
  2. Cobriu amb l'altra base.
  3. Amb un got feu un cercle al centre, sense arribar a tallar.
  4. Dividiu la base en 16 parts fent talls des de la marca del got i fins a l'extrem de la base.
  5. Enrotlleu de dos en dos tal i com es veu al vídeo.
  6. Pintar amb ou batut.
  7. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 20 minuts.
  8. Decorar amb sucre de llustre.


1 comentari:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Preciós! Un estel preciós!
Petonets i....feliç 2017!
Olga