diumenge, 17 de maig de 2015

Tomàquets al forn


Ja sabeu que els CriJoArMaEl  sempre estem a punt per celebrar-ho tot, aprofitant que avui és l'última representació del Marcel al Tomàquet he preparat aquests tomàquets al forn per acompanyar el pollastre.

Com cada any en Marcel participa del Tomàquet al Foment Hortenc, un espectacle on s'intercalen còmics i balls amb un fil conductor, el d'enguany "Quatre bodes i un tomàquet".
L'esforç d'aquests últim mesos ha valgut la pena, els CriJoAr vem gaudir de valent en la representació de la setmana passada.
Mireu que guapos que estan la Rut i en Marcel. Enhorabona, sou uns grans artistes!!! Gent del Tomàquet, sou mooooolt bona gent!!!!


Aquests tomàquets els feia la meva mare, a mi m'agrdaven molt però me n'havia oblidat per complert. No tenen cap complicació i són genials per acompanyar peix o carn. 

Ingredients:

  • tomàquets madurs
  • all
  • julivert
  • farina de galeta
  • sal 
  • oli
Preparació:
  1. Tallar l'all i julivert ben petitó i barrejar amb la farina de galeta.
  2. Rentar els tomàquets, partir-los per la meitat i posar-los en una safata per anar al forn.
  3. Salar els tomàquets i cobrir-los amb la barreja de farina de galeta.
  4. Amanir-los amb un bon raig d'oli d'oliva.
  5. Coure al forn, preescalfat a 200º, durant 20 minuts, o fins que veieu que estan cuits.

2 comentaris:

Roser Font ha dit...

que bons els tomàquets al forn, són ideals per acompanyar qualsevol plat oi? quins artistes els del Tomàquet! quina gràcia! petons i bona setmana

La Cuina de l'Olga ha dit...

Un dels millors acompanyaments!!! I què bons són!
Petons,
Olga