diumenge, 7 de setembre de 2014

Via Catalana 2014 - Banda de crema i figues


A casa ja ho tenim tot preparat per participar a la V de Barcelona del dia 11, inscrits al tram 23, samarreta ben planxada, motxilla carregada i gorra a joc amb la samarreta per no passar tanta calor. Tot a punt per fer història.
Per acabar-ho d'arrodonir he preparat aquesta Vanda Ven farcida de crema i Voníssima per simVolitzar la Via Catalana 2014

Aquí podeu Veure com quedarà el tram 23, nosaltres som els groguets del mig, jejeje!!


Ingredients:
  • Base de pasta de full
  • Crema pastissera (veure enllaç)
  • Figues
  • Una mica de sucre
  • Un ou
Preparació:
  1. Preparar la crema catalana i deixar-la refredar.
  2. Posar la base de pasta de full en una safata de forn sobre de paper sulfuritzat. Doneu la forma que vulgueu a la base.
  3. Punxar amb una forquilla tota la base perquè no s'infli al coure, deixeu un dit sense punxar a tots els laterals.
  4. Escampar una mica de sucre per la zona central.
  5. Pintar amb ou els laterals.
  6. Coure al forn, preescalfat a 180º, durant 20 minuts o fins que veieu que està cuit.
  7. Deixar refredar.
  8. Escampar la crema i col·locar a sobre les figues.
  9. Servir ben fred. 

3 comentaris:

Roser Font ha dit...

jajjaja que xula!! nena aquest postre hauria de guanyar un premi i tot per la originalitat i lo extremadament bo que ha d'estar!! mira ja sóc jo la primera que et donarà el premi!! oleee!! jo estic al tram 54!!! bona diada! petons

mercè ha dit...

nO PODIA FALTAR LA TEVA APORTACIÓ GASTRONÒMOCA A LA DIADA!!!!, EM SEMBLA PERFECTE!, BONA DIADA!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Bona Diada!! Amb aquest pastís....perfecta!!!
Salut!
Olga