La Mireia Carbó va dedicar el programa de RAC1 Tot és possible a receptes de cremes, que amb el fred que fa i bén calentones venen molt de gust. Jo ho escoltava al cotxe sortint de la feina i ja anava fent llista del que hauria de comprar per fer-ho aquell mateix vespre per sopar, de les tres que va explicar em vaig decantar per aquesta que era molt fàcil de fer i molt sana. A casa tots vam coincidir, estava molt bona!!
El dissabte passat la vaig servir com a aperitiu. En una safata tenia tots els bols amb les puntes d'espàrrecs i una mica de pernil i a l'hora de començar el pica pica hi vaig servir la crema mooolt calenta.
Ingredients (4 persones):
- 1 manat d'espàrrecs
- 1 bossa d'espinacs tendres
- 1 porro
- 1 ceba tendre
- 1 patata
- 1 litre i mig d'aigua
- oli
- 2 grans d'all
- 100 gr de pernil per fer a dauets
- sal
Preparació:
- Pelar i tallar els espàrrecs, el porro, la ceba i la patata. Reservar les puntes dels espàrrecs per decorar el plat.
- Sofregir les verdures en una olla amb un bon raig d'oli i la sal durant uns minuts.
- Quan comencin a agafar color afegir-hi l'aigua i deixar-ho bullir durant 30 minuts.
- Triturar-ho tot (es preferible retirar una mica d'aigua de la cocció i si al triturar-ho ens queda massa espessa afegir-n'hi).
- Passar la crema pel colador xinès.
- Per la decoració passar per la paella els alls triturats, les puntes dels espàrrecs i el pernil tallat a daus. La Mireia també hi posa unes fulles de menta, però com que a mi no m'agrada no ho he fet.
- Servir la crema bén calenta.
3 comentaris:
Té molt bona pinta i amb sorpressa al fons.
Petons
Quina casualitat, jo també la vaig senir i també l'he fet! Em va sorprendre molt la combinaicó dels espinacs i els esàrrecs... ens va agradar molt :)
Jo encara no l'he fet però la tinc pedent. Això de combinar espàrrecs i espinacs és sorprenent. Té molt bona pinta. Petons
Publica un comentari a l'entrada