divendres, 1 de gener de 2010

Sopar de cap d'any


Des del cap d'any del 1994 que ho celebrem a casa amb els Escolà i els Canals. Aquest primer any erem 6 i mig, ja que jo estava embarassada de l'Arnau, i ahir ja erem 15!!!!

Aquest any les receptes són del curs que va fer la Mireia Carbó al Club social Caprabo aquest mes de desembre. Aquesta vegada hi vaig anar amb el Marcel que ha estat el meu ajudant tant en l'elaboració com en la preparació de tot el sopar.

Un menú tan suculent em va inspirar en l'ambientació d'aquest any: "Restaurant elBrugui", una combinació del Bulli i el meu cognom, condecorat amb 3 estrelles Michelin. Tan bon punt va néixer la idea en Jordi es va posar a treballar en el logo, els menús, les etiquetes .... Va quedar perfecte!!



Menú dels adults:



Enllaç a les receptes:


Crema de gambes amb tres textures

Canelons d'ànec amb salsa oriental de poma

Terrina de llimona amb maduixa

Galetes de mantega decorades





Les famílies Escolà i Canals ens van obsequiar amb un lot que estava a l'alçada de "elBrugui", falten els carquinyolis que ens els vàrem menjar a les 3 de la matinada. Moltes gràcies a tots i feliç ANY 10!!!

Per cert, la festa va acabar amb 3 partides al Tabú i el resultat va ser 2 a 1 a favor de les dones!!!

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Meravellós sopar. vosaltres si que heu entrat amb bon peu i bona gana en aquest any nou, eh? petons

ANNAFS ha dit...

Una taula molt ben parada i un menú ben suculent...
Bon any!!

Glòria ha dit...

Ja estic a punt per reservar taula a "El Brugui"!!!!.