dijous, 23 de desembre del 2021

Avets dolços - Bon Nadal

Amb aquests avets els CriJoArMaEl us desitgem un Nadal ben dolç!!!!

Amb permís de la Covid intentarem celebrar aquest Nadal de la millor manera possible. Tot i que a dia d'avui encara no sé quants serem a casa, la nevera està plena perquè demà comencin a bullir les olles.

Per anar ambientant el Nadal avui amb l'Èlia hem preparat aquests avets. Hem fet la versió dolça i la salada. Us he de dir que els meus fills ho han criticat tot, però jo els trobo molt bonics.


Com podeu imaginar fer aquests avets és molt senzill, tenen una base de pa de motlle i llavors només cal posar-hi una mica d'imaginació per decorar-los com més us agradi.

Avets dolços: crema de xocolata, toppings i micado de xocolata.

Avets salats: crema de formatge, formatge gouda, cheddar, xerry, orenga i bastonet. 

Preparació:

  • Tallar el pa de motlle en forma de triangle.
  • Untar una base amb xocolata, crema, formatge, maionesa, paté..... El que més us agradi
  • Col·locar a sobre una altra base de pa i untar també.
  • Entre els dos triangles ficar el tronc (micado, bastonet, ...)
  • Decorar al vostre gust (toppings, formatge, olives, tomaquet, orenga....)