divendres, 15 d’abril del 2011

Favetes saltejades amb pernil


Avui se m'han juntat masses coses: el segon aniversari del bloc, la Recepta del 15 i els sopars del divendres. Com que aquesta setmana he anat molt atabalada havia decidit que no en faria cap de les tres, però a les 7 de la tarda he anat a comprar unes favetes i he improvisat aquesta recepta per no trencar amb la tradició  del 15 de cada mes que en aquesta ocasió està dedicat a les faves.


Us he de confessar que a mi les faves no m'agraden gens i que fins avui no n'havia cuinat mai.

Ingredients:
  • 400 gr de favetes (jo ho he fet amb congelades)
  • dauets de pernil
  • unes fulletes de menta
  • oli i sal
Preparació:
  1. Trinxar un parell de fulles de menta i barrejar-les amb l'oli que ens servirà per amanir les faves.
  2. Bullir les faves amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
  3. A una paella saltejar el pernil, afegir-hi les faves i deixar coure tot junt un parell de minuts.
  4. Amanir amb l'oli aromatitzat de menta i servir.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh!! quina presentació tan bonica!! Ha de quedar molt bona! Moltes gràcies per participar tot i les presses... i moltes felicitats pels 2 anys!!
Petonets!
Sandra

Judith ha dit...

moltes felicitats!!!!! al final t'has animat!!! molts petonets

mercè ha dit...

Segon aniversari del bloc?, i ens ho dius així?...NO, NO, NO...Faràs una entrada especial per a explicar-ho a tots i et poguem felicitar com cal amb una estupenda recepta de les teves, així que ja pots començar a pensar amb l'Arnau què fareu...Pel que fa a les faves que ens presentes les trobo senzilles i originals, que als que ens agraden les faves no ens hi cal gaire més!Però no en dius res de la presentació a la tulipa de full!és fantàstic!Una abraçada i ves pensant...ves pensant...

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
Amb la tulipa queda una presentació preciosa. I com diu la Mercè, aíxò de 2 anys requereix una entrada especial eh??? De totes maneres, MOLTES FELICITATS!!!Petonets

Com Gat i Gos ha dit...

bon començament, ara ja no pots dir que no n'has fet mai!!
petons gastronòmics

Glòria ha dit...

Felicitats pel segon aniversari i felicitats per la recepta de les favetes. Amb aquesta presentació, segur que les vas tastar i tot!

ANNAFS ha dit...

A mi sí que m' agraden les faves, i presentades dins d' aquest "bol " de pasta filo,segur que encara més.

Cristina ha dit...

De tots els plats amb faves potser em quedo amb aquest. La mescla amb pernil m' encanta i per arrodonir-lo has fet aquesta cistelleta amb pasta filo...què més es pot demanar.