Avui se m'han juntat masses coses: el segon aniversari del bloc, la Recepta del 15 i els sopars del divendres. Com que aquesta setmana he anat molt atabalada havia decidit que no en faria cap de les tres, però a les 7 de la tarda he anat a comprar unes favetes i he improvisat aquesta recepta per no trencar amb la tradició del 15 de cada mes que en aquesta ocasió està dedicat a les faves.
Us he de confessar que a mi les faves no m'agraden gens i que fins avui no n'havia cuinat mai.
Ingredients:
- 400 gr de favetes (jo ho he fet amb congelades)
- dauets de pernil
- unes fulletes de menta
- oli i sal
- Trinxar un parell de fulles de menta i barrejar-les amb l'oli que ens servirà per amanir les faves.
- Bullir les faves amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
- A una paella saltejar el pernil, afegir-hi les faves i deixar coure tot junt un parell de minuts.
- Amanir amb l'oli aromatitzat de menta i servir.
8 comentaris:
Oh!! quina presentació tan bonica!! Ha de quedar molt bona! Moltes gràcies per participar tot i les presses... i moltes felicitats pels 2 anys!!
Petonets!
Sandra
moltes felicitats!!!!! al final t'has animat!!! molts petonets
Segon aniversari del bloc?, i ens ho dius així?...NO, NO, NO...Faràs una entrada especial per a explicar-ho a tots i et poguem felicitar com cal amb una estupenda recepta de les teves, així que ja pots començar a pensar amb l'Arnau què fareu...Pel que fa a les faves que ens presentes les trobo senzilles i originals, que als que ens agraden les faves no ens hi cal gaire més!Però no en dius res de la presentació a la tulipa de full!és fantàstic!Una abraçada i ves pensant...ves pensant...
Hola,
Amb la tulipa queda una presentació preciosa. I com diu la Mercè, aíxò de 2 anys requereix una entrada especial eh??? De totes maneres, MOLTES FELICITATS!!!Petonets
bon començament, ara ja no pots dir que no n'has fet mai!!
petons gastronòmics
Felicitats pel segon aniversari i felicitats per la recepta de les favetes. Amb aquesta presentació, segur que les vas tastar i tot!
A mi sí que m' agraden les faves, i presentades dins d' aquest "bol " de pasta filo,segur que encara més.
De tots els plats amb faves potser em quedo amb aquest. La mescla amb pernil m' encanta i per arrodonir-lo has fet aquesta cistelleta amb pasta filo...què més es pot demanar.
Publica un comentari a l'entrada